Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Premieră la Nea Marin? Ce au fost nevoite să facă vedetele în loc să muncească

În ediția a 9-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, echipa a avut parte de o surpriză neașteptată din partea unui proprietar de hotel la care s-au dus să obțină câte ceva. Nici măcar Nea Marin nu s-a așteptat la ce a urmat

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Premieră la Nea Marin? Ce au fost nevoite să facă vedetele în loc să muncească Galerie
Poftiți la circ 2020, ediția 9. Premieră la Nea Marin? Ce au fost nevoite să facă vedetele în loc să muncească

După zile întregi de muncă în care soarele i-a istovit pe invitați, iar drumurile lungi păreau că nu se mai termină, au avut parte de câteva ore bune de relaxare.

Nea Marin și-a luat echipa și a pornit spre Hotelul Melodia de unde trebuia să mai obțină câteva lucuri folositoare în schimbul rezolvării unor sarcini. Mare le-a fost surpinderea când li s-a spus că nu trebuie să facă nimic și vor obține ceea ce au nevoie fără niciun pic de efort.

Singurul lucru pe care îl aveau de făcut era să se relaxeze în bătaia razelor de soare, la piscină cu un cocktail savuros.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Daniela Crudu, îngrozită la o fermă de animale. Ce a pus-o Nea Marin să facă

Relaxare pentru echipa „Poftiți la circ”, la un hotel de patru stele

Invitații când au văzut hotelul s-au gândit că iar sunt puși la curățenie, la dat cu mopul sau la spălat băi, însă ce a urmat a fost peste așteptări! Inclusiv Nea Marin era pregătit să se apuce de treabă pentru a obține câteva mese și scaune pentru spectacolul de astă seară: "Am început toți să ne bucurăm ca niște copii de cinci ani. Săream toți de bucurie, nu ne venea să credem că ne ducem undeva să ne dea cineva ceva și noi să ne relaxăm. Pe noi toată lumea ne muncește ca pe hoții de cai", spune Nea Marin.

"La Nea Marin cred că asta este premieră! A fost la fix, eram sleită de puteri și asta chiar mi-a dat energie ca să pot să duc restul zilei", spune Ana Crudu.

Invitații și-au lăsat hainele deoparte și s-au aruncat în piscină unul și unul. Toți s-au distrat pe cinste făcând sărituri în apă și exerciții de fitness la îndrumarea managerului care anima atmosfera.

"Asta chiar a fost o surpriză frumoasă, a fost ca în vacanță", spune Cruduța.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 9 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Jorge s-a împrietenit cu ”cel mai pervers cocoș”. Ce i-a făcut pasărea

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Daniela Crudu, scârbită de pește. Cum a putut să ”curețe” un guvid... Poftiți la circ 2020, ediția 9. Romică Țociu, emoționat la Poftiți la circ. Ce a făcut pentru prima dată în viața lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x