Antena Căutare

Poftiți la circ 8 februarie 2021. Vă era dor de un „conflict” savuros dintre Morodan și Teleșpan? Ce au făcut în florărie

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au făcut echipă în cel de-al doilea sezon al emisiunii Asia Express. Iată că destinul îi aduce împreună și în cadrul show-ului lui Marin Barbu, care nu ratează nicio vedetă. Cei doi sunt în premieră la nea Marin și este bine cunoscut faptul că atunci când trebuie să facă treabă împreună, neînțelegerile apar inevitabil. 

Ana Morodan și Adrian Teleșpan Galerie
Un nou conflict între Ana Morodan și Adrian Teleșpan | Antena 1

Ediția 19 a emisiunii Poftiți la circ aduce sarcini noi de îndeplinit, umor, tensiune și multe provocări interesante. Ana Morodan, Adrian Teleșpan, Doinița Oancea și Marian Capet sunt cele 4 vedete care au răspuns afirmativ celei mai mari provocări, aceea de a fi pe placul lui nea Marin. Această ediție vine cu o misiune neașteptată. Cei 4 vor pune osul la treabă pentru a pune la cale cea mai frumoasă nuntă pentru Sony și viitoarea sa soție. Iar nea Marin se bucură din nou de statutul de naș.

Cum s-a desfășurat conflictul dintre Ana Morodan și Adrian Teleșpan în ediția 19 a emisiunii Poftiți la circ

Ana Morodan, Adrian Teleșpan și Andrei Ștefănescu au fost trimiși la florărie ca să facă rost de aranjament floral pentru nunta lui Sony. Conflictul a apărut în momentul în care Adrian Teleșpan a spus că el nu vrea să meargă la rulotă, ci are o altă variantă de cazare.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 18. Nea Marin i-a provocat pe concurenți la o cursă demnă de Asia Express: ”Drumul peștelui”

''O mă duc să stau la o prietenă în Constanța'', a fost afirmația care a scos-o din sărite pe colega sa din Asia Express.

''Atunci eu mă duc la hotel. Bine că eu m-am gândit ca de obicei că dacă mă duc la hotel, să te iau cu mine și tu mă anunți că te duci la o prietenă în Constanța. Muști mâna omului care te ajută!'', a ripostat cu vehemență Ana Morodan.

Adrian Teleșpan a încercat din răsputeri să aplaneze conflictul, însă bloggerița nu a cedat. Ba din contră, a început să țipe din ce în ce mai tare, punând accent pe faptul că ea se gândește tot timpul să facă orice activitate împreună cu prietenul său, Teleșpan.

''Tu, Morodan, poți să mori într-un șanț!'', a fost replica prin care blondina a pozat în postura de victimă.

''Nu știu cum au rezistat împreună'', a spus cu uimire Andrei Ștefănescu, cel care le-a fost adversar în competiția din Asia.

Totuși, cei doi au venit cu explicația pentru care, deși apar conflicte între ei, le depășesc de fiecare dată și nu ezită să se unească din nou într-un duo redutabil.

''Noi am rezistat împreună pentru că am făcut haz de necaz și ne ajută umorul și pentru că ne apreciem unul pe celălalt'', au spus Ana Morodan și Adrian Teleșpan în unison.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 8 februarie 2021. Nea Marin a spart parbrizul și a început „o bătaie ca la Verdun” cu Liviu Vârciu... Poftiți la circ 8 februarie 2021. Marian Capet și Ana Morodan, puși să împrăștie paie pentru păsări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x