Antena Căutare

Show de poveste! Vedetele au făcut spectacol în ultima ediție din această saptămână a emisiunii „Poftiți la Nea Mărin”

Am încheiat o nouă ediție Poftiți la Nea Mărin! Am avut parte de momente cât se poate de diferite, dar toate savuroase pentru telespectatori!

Show de poveste! Vedetele au făcut spectacol în ultima ediție din această saptămână a emisiunii „Poftiți la Nea Mărin” Galerie
poftiti la nea marin

Am încheiat o nouă ediție Poftiți la Nea Mărin! Am avut parte de momente cât se poate de diferite, dar toate savuroase pentru telespectatori!

Petrecerea surpriză care a adus lacrimi de bucurie în ochii copilașilor va fi cu siguranță un moment pe care vedetele nu îl vor uita prea curând. Gina Pistol a încântat petrecăreții cu cântecele simpatice, iar Margherita a fost dansatorul șef!

Cu toate că puțini s-ar fi așteptat, Margherita a surprins la depozitul de pește unde, în ciuda faptului că se plângea la fiecare mișcare de miros, s-a descurcat de minune, curățând solzii ca un profesionist!

Cătălin Moroșanu probabil că visează ruta Mangalia – Vama Veche. Plimbările lui s-au încheiat cu o porție zdravănă de gulaș, pregătit ca la mama acasă.

Gina Pistol și-a amintit de copilărie și de eforturile pe care mama ei le făcea ca să îi îndeplinească micuței toate dorințele.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut spectacol în această seară! De la declarații inedite, până la poanta făcută lui Nea Mărin, echipa LA Ponton a fost într-o mare formă!

Margherita HABAR n-are ce e un PARASTAS:”E cu muzică? Se cântă? Se danseză? Nu înseamnă PARANGHELIE?”... Cătălin Moroșanu, câștigătorul celei de-a doua ediții ”Poftiți la Nea Mărin”: ”Este cel mai implicat om pe care îl cuno...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x