Antena Căutare

Un magician are nevoie de ajutorul vedetelor de la „Poftiţi la muncă”! Cine e Mario Şandru și de ce-și ia fetița lui de doar doi anișori la circ, pe scenă

Un magician are nevoie de ajutorul vedetelor de la Poftiţi pe la noi! Cine e Mario Şandru?

Un magician are nevoie de ajutorul vedetelor de la Poftiţi pe la noi! Cine e Mario Şandru?

Un tânăr cre a trăit printre circari, cu o mamă celebră care a iubit scena mai mult ca orice pe lume. Acum însă, grijile l-au ajuns din urmă! Soția lui și cu fetița de doar doi anișori îi sunt alături pe scenă, acircul Toredo. Au luat-o pe micuță pentru că nu aveau cui să i-o lase în grijă.

O poveste despre supraviețuire, lacrimi, dar și dorința unor vedete de ajuta! Vedetele și nea Mărin au bătut la uși foarte multe pentru ca Mario să aibă parte de sprijin și de o casă nouă!

Nea Mărin îi va avea în subordine, pe lângă Liviu Vârciu, pe Adriana Bahmuțeanu, Daniela Crudu, Rona Hartner și Giani Kiriță.

Povestea celor două orfane care au învățat să facă acrobații pentru a uita durerea! „Circul ne-a eliberat de chin și de ... Tanti Mița, supărată foc pe Cruduța: „Era foarte decoltată, era gata să-i scape o tâță în mașina de vată de zahăr! Trebu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x