Antena Căutare

Povestea celor două orfane care au învățat să facă acrobații pentru a uita durerea! „Circul ne-a eliberat de chin și de lacrimi!”

Ultima ediție a acestui sezon din emisiunea ”Poftiți la muncă” se încheie într-o nebunie și amuzament generale, la ...circ! Iată povestea celor două surori crescute la casa de copii care au nevoie de ajutorul vedetelor lui Nea Marin

Ultima ediție a acestui sezon din emisiunea ”Poftiți la muncă” se încheie într-o nebunie și amuzament generale, la ...circ! Iată povestea celor două surori crescute la casa de copii care au nevoie de ajutorul vedetelor lui Nea Marin.

Povestea celor două orfane care au învățat să facă acrobații pentru a uita durerea te va impresiona și pe tine! „Circul ne-a eliberat de chin și de lacrimi!”, au spus Nicoleta și Tatiana, al căror caz va fi rezolvat de vedetele noastre!

Pentru ele, Cruduța, Nea Mărin, Liviu Vârciu, Adriana Bahmuțeanu, Giani Kiriță și Rona Hartner au poftit la muncă!

Liviu Vârciu, după ce vede o ambulanţa în misiune pe stradă: "O fi Nea Mărin în ea?! Nea Mărineeee!"... Un magician are nevoie de ajutorul vedetelor de la „Poftiţi la muncă”! Cine e Mario Şandru și de ce-și ia fetița lui de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x