Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Show de poveste! Vedetele au făcut spectacol în ultima ediție din această saptămână a emisiunii „Poftiți la Nea Mărin”

Am încheiat o nouă ediție Poftiți la Nea Mărin! Am avut parte de momente cât se poate de diferite, dar toate savuroase pentru telespectatori!

poftiti la nea marin

Am încheiat o nouă ediție Poftiți la Nea Mărin! Am avut parte de momente cât se poate de diferite, dar toate savuroase pentru telespectatori!

Petrecerea surpriză care a adus lacrimi de bucurie în ochii copilașilor va fi cu siguranță un moment pe care vedetele nu îl vor uita prea curând. Gina Pistol a încântat petrecăreții cu cântecele simpatice, iar Margherita a fost dansatorul șef!

Cu toate că puțini s-ar fi așteptat, Margherita a surprins la depozitul de pește unde, în ciuda faptului că se plângea la fiecare mișcare de miros, s-a descurcat de minune, curățând solzii ca un profesionist!

Cătălin Moroșanu probabil că visează ruta Mangalia – Vama Veche. Plimbările lui s-au încheiat cu o porție zdravănă de gulaș, pregătit ca la mama acasă.

Gina Pistol și-a amintit de copilărie și de eforturile pe care mama ei le făcea ca să îi îndeplinească micuței toate dorințele.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut spectacol în această seară! De la declarații inedite, până la poanta făcută lui Nea Mărin, echipa LA Ponton a fost într-o mare formă!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este https://a1.ro/poftiti-la-nea-marin

Canalul YouTube al emisiunii este aici >> http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/poftitipelanoiantena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video