Antena Căutare

EXCLUSIV! Cătălin Botezatu a venit la "Poftiţi pe la noi!" după ce s-a operat în Turcia: "Dacă medicii ar fi ştiut, ar fi spus că sunt nebun"

Cătălin Botezatu participă la prima ediţie a show-ului "Poftiţi pe la noi!". Creatorul de modă a venit să-l ajute pe nea Mărin chiar dacă trecuse doar o lună de la operaţia la care a fost supus în Turcia. Cătălin a povestit cum s-a înţeles cu vulcanicul nea Mărind, dar şi ce sacrificii a făcut pentru a salva o pensiune de la faliment.

Cătălin Botezatu participă la prima ediţie a show-ului "Poftiţi pe la noi!". Creatorul de modă a venit să-l ajute pe nea Mărin chiar dacă trecuse doar o lună de la operaţia la care a fost supus în Turcia. Cătălin a povestit cum s-a înţeles cu vulcanicul nea Mărind, dar şi ce sacrificii a făcut pentru a salva o pensiune de la faliment.

Cum se împacă design-ul cu salvarea pensiunilor de la faliment?

Eu cred că se împacă foarte bine, deoarece salvarea unei pensiuni de la faliment implică fără doar şi poate şi design-ul. Pentru cei care nu ştiu, eu fac şi design interior. Emisiunea asta a fost o provocare pentru că nu e uşor să iei o pensiune care se confruntă cu probleme din toate punctele de vedere, dar cred că design-ul şi faptul că am şi cunoştinţe de management şi marketing au făcut să-mi fie mai uşor.

Ce te-a uimit de această dată la nea Mărin?

Schimbarea. Am regăsit un nea Mărin mult mai flexibil, mai tolerant, mai înţelegător, dar mult mai constructiv. În cadrul acestui proiect am descoperit un om care îşi dorea ca acea pensiune să fie salvată la propriu, să avem satisfacţia muncii, să ne mândrim cu ceea ce am realizat. Şi întreaga echipă şi-a dorit acest lucru.

Ce ţi s-a părut cel mai distractiv?

Foarte multe momente au fost distractive, dar puţine îl bat pe cel în care nea Mărin ne-a prins pe mine şi pe Giani în sala de protocol a mănăstirii. Maica stareţă a fost foarte drăguţă şi a vrut să ne omenească, aşezându-ne la masă. Nea Mărin a apărut şi, în stilul propriu, ne-ar fi altoit, dar cu o secundă înainte să înceapă să ne înjure şi-a dat seama unde ne aflăm şi s-a oprit. A fost foarte haios şi chiar a acceptat să stea la masă cu noi. Eu şi Giani ne-am amuzat însă copios că nu a avut ce să ne facă. Adevărul e că noi am mers la mănăstire pentru că ştiam că acolo vom găsi ajutor şi înţelegere, ne trebuiau câteva produse tradiţionale şi na, dacă nu ne ajută Dumnezeu, atunci cine?

De ce le recomanzi turiştilor să meargă la pensiunea renovată de voi?

Pensiunea se află într-o zonă superbă, are foarte multe facilităţi, e atractivă atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, are locuri de joacă, o zonă de agrement, oamenii sunt foarte primitori, camerele sunt foarte frumoase acum, noua aripă care se va da în folosinţă arată foarte bine, e la şosea, deci e accesibilă. Pensiunea e la doar un kilometru distanţă de Mănăstirea Moldoviţa, iar Bucovina musteşte de spiritualitate. Pe mine mă linişteşte de fiecare dată când ajung acolo, parcă ceva din mine se relaxează cu totul, uit de toţi şi de toate. Recomand această pensiune şi pentru meniul pe care l-am făcut, împreună cu un chef adevărat, şi de care de acum vor ţine cont. Sunt foarte multe lucruri, depinde acum în ce se regăseşte fiecare. Sunt însă cel puţin 10 motive pentru care poţi încerca acea pensiune. Nu în ultimul rând, preţurile sunt foarte atractive.

Ai avut ceva probleme de sănătate în ultima vreme. Te-au împiedicat ele să te implici pe cât de mult ţi-ai fi dorit?

Sunt nebun pentru că numai un nebun ar merge la o astfel de filmare la nici măcar o lună de la operaţie, ceea ce era interzis. Dacă medicii din Turcia ar fi ştiut ar fi spus că sunt nebun. Nu m-am gândit la asta, am dat tot ce am putut şi am făcut-o cu drag. Am avut uneori momente de oboseală, pentru că perioada de refacere se întinde pe mai multe luni, dar nu cred că s-a simţit.

Giani Kiriţă a recunoscut că nu este un mare as în bucătărie: “Știu să fac doar ouă fierte și cartofi prăjiți”... Giani Kiriţă a tăiat pentru prima dată o găină, iar Cătălin Botezatu a dat găuri cu bormaşina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x