Antena Căutare

Jean de la Craiova, Cosmin Seleși, Romică Țociu și Adriana Trandafir, la „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, azi, la Antena 1

Azi, mâine și miercuri, de la 20:30, noul sezon Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! continuă într-o zonă aparte a României, Albac, în județul Alba. Îi puteți urmări pe Jean de la Craiova, Cosmin Seleși, Romică Țociu și Adriana Trandafir, la „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, diseară, de la 20:30, la Antena 1.

Jean de la Craiova, Cosmin Seleși, Romică Țociu și Adriana Trandafir, la „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, azi, la Antena 1

Antena 1

În Albac, comună spectaculoasă aflată în Apuseni, Nea Mărin va pune la muncă cele patru vedete care se vor strădui să organizeze un târg cu meșteșuguri specifice zonei.

Jean de la Craiova, Cosmin Seleși, Romică Țociu și Adriana Trandafir, la „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, azi, la Antena 1

Jean de la Craiova, Romică Țociu, Cosmin Seleși și Adriana Trandafir vor fi alături de noul primar, Nea Mărin, și vor avea de îndeplinit diverse sarcini pentru ca târgul să aibă loc și să fie un motiv de sărbătoare pentru localnici.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 15 decembrie 2021. Răzvan Babană a fost împins de pe un deal înalt. Ce a urmat

Mi-a spus Nea Mărin că eu o să fiu viceprimar! Mă și vedeam cu tricolorul pe piept, cu un braț de acte sau cu o mapă, să dau eu dispoziții. Dar el vrea să facă un târg în patru zile. Nu că e greu, e foarte greu! Am de gând să îmi iau rolul în serios”, va mărturisi Jean de la Craiova.

De data aceasta și Liviu, și Andrei se întorc la Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, în calitate de consilieri, așa cum îi numește Nea Mărin: De fiecare dată când noi venim într-un loc în care nu am mai fost suntem complet surprinși. Realizăm cât de norocoși suntem că ne-am născut în această țară și din ce popor frumos ne tragem”, vor spune cei doi.

Ca de obicei, Liviu și Andrei îl vor scoate pe Nea Mărin din zona de confort, căci sarcinile stricte ale noului primar nu vor fi primite cu prea multă responsabilitate: ”A zis Nea Mărin că ne trimite urgent un număr să rezolvăm ceva. Închideți-vă telefoanele, să mai stăm și noi măcar o oră”, se vor amuza cei doi.

Cum se vor descurca vedetele să organizeze un târg cu meșteșuguri specifice comunei Albac, în stricta supraveghere a primarului Nea Mărin, telespectatorii Antena 1 pot afla azi, mâine și miercuri, de la 20:30, la Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Ultimele știri
x