Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 15 decembrie 2021. Răzvan Babană a fost împins de pe un deal înalt. Ce a urmat

Vedetele au fost trimise de nea Marin la vaci pentru a face rost de lapte și brânză, însă unii s-au ținut de glume, iar Răzvan Babană a ajuns să fie împins de pe un deal înalt și să se rostogolească ca un titirez.

colaj-sonny-oase-răzvan-babană-la-poftiți-prin-țară Galerie
Vedetele au fost trimise de nea Marin la vaci pentru a face rost de lapte și brânză, însă unii s-au ținut de glume, iar Răzvan Babană a ajuns să fie împins de pe un deal înalt și să se rostogolească ca un titirez. | Antena 1

Pregătirile pentru târgul din comuna Mălaia sunt în toi, iar vedetele fac tot posibilul pentru a-l ajuta pe nea Marin. La scurt timp după ce au făcut rost de var, invitații din această săptămână au fost trimiși la vaci pentru a obține lapte și brânză.

Vedetele au urcat în mașinile de teren și au plecat spre locul în care au fost puși să meargă de nea Marin. Drumul a fost unul lung și abrupt, care le-a dat mari bătăi de cap unor și somnolență altora.

Unde ne-ai dus?”, l-a întrebat Sonny pe nea Marin.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Răzvan Babană a avut parte de un incident când alerga după o găina

Peisajul era de poveste, mirosul de coșmar”, a fost remarca lui Răzvan Babană.

Echipa lui nea Marin a fost așteptată de gazde cu costume tradiționale și vești surprinzătoare: ”Oamenii ne-au primit superb”. Înainte de a se apuca de treabă, vedetele au fost invitate la masă, unde au gustat o țuică de prună veche de 14 ani.

Ce a urmat după ce Oase, Sonny și Răzvan Babană au fost trimiși să aducă vacile acasă

După masă a venit și munca. Nea Marin i-a trimis pe Oase, Sonny și Răzvan Babană să strângă vacile de pe câmp și să le aducă acasa. Noua sarcină i-a amuzat copios pe cei trei, însă nu au scăpat de o „bătaie” de la gazda emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”.

Vedetele au urcat dealurile cu greu, dar nu au scăpat de supravegherea atentă a lui nea Marin. Cei trei și-au luat și o pauză meritată de odihnă până să ajungă la vaci, iar din peisaj nu au lipsit ideile neașteptate și glumele.

Sonny a venit cu ideea de-al împinge pe Răzvan Babană de pe dealul înalt și nu a durat mult până a pus-o în practică planul. Oase alături de colegul său au complotat împotriva fostului concurent al show-ului culinar.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Oase l-a plimbat pe Răzvan Babană cu un cărucior și au făcut comedie

A urcat atâta ca să-l dăm noi jos”, a spus Oase.

Iar căzătură, deci eu sper să ne oprim aici”, a spus Răzvan Babană.

Momentele savuroase nu s-au oprit aici. Sonny a încerca să sară pe vacă, dar a luat o căzătură pe care nu o să o uite prea curând.

Eu am vrut să mă urc pe vacă, am încercat de două ori”, a spus el.

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a patra ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele cinci vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Mălaia, Vâlcea sunt Ilona Brezoianu, Oase, Florin Ristei, Nicolai Tand, Răzvan Babană (fostul concurent al sezonului 7 din Chefi la cuțite) şi Sonny. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 15 decembrie 2021. Ilona Brezoianu și-a petrecut noaptea cu un invitat. Ce a făcut... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 15 decembrie 2021. Răzvan Babană a muls o vacă agitată, dar nu s-a așteptat la ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x