Antena Căutare

Nea Mărin își pune mâinile în cap când îl vede pe Virgil! „36 de cămăși, 60 perechi de șosete și 21 perechi de pantofi?! Tu știi unde ai venit?!”

Nea Mărin are parte de o surpriză de proporții atunci când vestitul Virgil de la „Iadul bucătarilor” a apărut pe scuter.

Nea Mărin are parte de o surpriză de proporții atunci când vestitul Virgil de la „Iadul bucătarilor” a apărut pe scuter.

Odată cu momentul sosirii a venit și prima surpriză a serii: Virgil a adus cu el nu mai puțin de 21 de perechi de pantofi.

Se pare că pasiunea pentru eleganță a fost moștenită de la bunicul său, motiv pentru care nimic nu l-a împiedicat pe distinsul Virgil să își aducă numai ținute de gală, chiar dacă urmează să dea la sapă.

„Ai venit cu cravatele astea la țară?!” a întrebat Nea Mărin uimit.

„36 de cămăși pentru 2-3 zile? De opt ani fac emisiunea asta...dar așa ceva nu am mai văzut! Tu chiar știi unde ai venit?” a mai spus acesta mirat.

Bianca Drăgușanu, mărturisiri surprinzătoare: „Eu mi-am cumpărat jumătate din viața mea haine de la second hand”... Vedetele cunosc familia Bobeanu, cu cei 10 membri ai săi! „Copiii aceștia trăiesc aici?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x