Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 23 ianuarie 2024. Radu Bucălae s-a enervat pe Sonny Medini și a răbufnit. Ce i-a reproșat

Sonny Medini a reușit să îl scoată din minți pe Radu Bucălae și acesta nu și-a mai putut stăpâni reacțiile, în ediția 8 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, din 23 ianuarie 2024.

Colaj cu Sonny Medini și Radu Bucălae în patru ipostaze diferite la Poftiți pe la noi Galerie
Sonny Medini a reușit să îl scoată din minți pe Radu Bucălae și acesta nu și-a mai putut stăpâni reacțiile | Antena 1

Vedetele invitate în această săptămână la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea au avut de făcut tot felul de sarcini și misiuni. Una dintre ele s-a desfășurată la o fermă de curcani. Aici, Radu Bucălae s-a enervat pe Sonny Medini și a răbufnit.

Radu Bucălae s-a enervat pe Sonny Medini și a răbufnit, în ediția 8 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, din 23 ianuarie 2024

Ajunși la ferma de curcani, invitații din această săptămână au fost nevoiți să facă tot felul de treburi. Sonny Medini și Radu Bucălae au fost puși să umple saci cu grâne și acesta a fost momentul în care au ieșit scântei între cei doi.

„Ne-am dus în hala de furajere unde am aflat că ne așteaptă o activitate destul de grea, respectiv să punem furaje din saci imenși în saci mai mici, care ulterior vor fi cărați la fiecare hală în parte”, a zis Radu Bucălae.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 23 ianuarie 2024. Sonny Medini i-a făcut o farsă lui Nea Marin. Ce i-a dăruit

„Haide odată, că o iau pe urma lui Nea Marin! Pune, te miști de zici că ești din neam de melci. Mama lui! Fix asta îmi trebuie, muncă grea pe care eu s-o împart cu Sonny!”, a zis Radu Bucălae nervos și deranjat de faptul că al său coleg are un ritm încet.

„Nu eram supărat, dar eram plictisit, nu mai voiam să muncesc”, a fost explicația dată de italian.

„Sonny poate să facă multe, dar el nu este motivat. El aici este în vacanță, asta e clar”, a fost de părere Radu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 23 ianuarie 2024. Ilona Brezoianu a trecut prin momente de panică. Ce a făcut Nea Marin

Până la urmă, italianul a renunțat și l-a lăsat pe colegul său să facă treaba, în ediția 8 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, din 23 ianuarie 2024.

„Eu nu mai plec cu Sonny, refuz. E leneș! Nu îmi place să tragem așa de timp. Nu îl mai judecați pe Nea Marin că îi bate pe ăștia doi, că te iau boalele, îți crește tensiunea”, și-a zis el năduful lui Rikito Watanabe, atunci când a avut ocazia.

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Mărin revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Mărin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Mărin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Mărin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari: „Dacă tot eram acolo, am trecut granița și în Bulgaria, ca să vedem cu ochii noștri de ce sunt românii atât de atrași de ofertele vecinilor. Am văzut de toate, și bune, și rele, și abia aștept să le descopere și cei de acasă.Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat”, a declarat Nea Mărin.

„Pentru mine, nu a fost deloc un sezon liniștit, pentru că a mai apărut o problemă în viața mea: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au început să mi se pară ascultători, după ce i-am cunoscut pe Rikito Watanabe și Sonny Medini. Ce pot să vă spun e că mi-au mâncat zilele. O să vedeți și de ce!”, a mai spus Nea Mărin despre cele patru “ajutoare” ale sale.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 23 ianuarie 2024. Sonny Medini i-a făcut o farsă lui Nea Marin. Ce i-a dăruit... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 23 ianuarie 2024. Radu Bucălae a răbufnit la Nea Marin. Ce au pățit Sonny Medini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x