Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Mădălina Badea, scoasă din sărite de Riki, Sonny și Cătălin Cazacu

Nea Marin, alături de vedete, va străbate ţara în lung şi în lat, nu doar în căutarea celor mai frumoase locuri din România, ci şi a obiceiurilor şi a tradiţiilor specifice zonei. Timp de multe sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie.

colaj foto cu vedetele la nea marin la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea Galerie
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. | Antena 1

Acum, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin Dobrogea!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Cătălin Cazacu, Andreea Antonescu, Dan Badea și soția lui, Mădălina, fac echipă în ediția 4 a sezonului 10 Poftiți pe la noi!

Mădălina Badea, scoasă din sărite de Riki, Sonny și Cătălin Cazacu. Gestul făcut de echipa ”adversă

Mădălina Badea a fost scoasă din sărite de Riki, Sonny și Cătălin Cazacu. Gestul făcut de echipa „adversă” a făcut-o pe soția lui Dan Badea să își piardă răbdarea: „Mi-am notat absolut toate nevoile pe car ele aveau bătrânii la care urma să mergem”, spune ea.

În timp ce vedeta povestea nevoile fiecărei gospodării unde au fost, echipa „adversă” nu se putea abține din râs și era pusă pe șotii: „Ce să îi povestești lui nea Marin când lângă tine ai pe apă, paie și bătaie, pic, poc și zdrang, că altfel nu ai cum să le zici, care te întrerup la fiecare cuvânt”, spune ea.

Nea Marin s-a înfuriat de zumzetul făcut de cealaltă echipă și a decis să acționeze cu bățul.

Cum au încercat Riki, Sonny și Cătălin Cazacu să scape de ”bătaia” lui nea Marin. S-au urcat toți trei pe un ATV, în timp ce dansatorul arunca cu praștia după ei

Ca să scape de bătaia lui nea Marin, care nu iartă nimic ce îi apare în cale, Riki, Sonny și Cătălin Cazacu s-au urcat în grabă pe ATV: „Cei trei, Take, Ianke și Cadîr, s-au dus direct. S-au urcați toți trei pe acest ATV!”, spune nea Marin, care umbla cu furtunul după ei.

„Acum, să se înțeleagă! Noi nu am vrut să luăm cel ATV, să fugim, noi ne-am salvat! Nea Marin trăgea cu praștia după noi!”, spune Cătălin Cazacu. „Noi am fost nevoiți să ne salvăm!”, continuă el.

Descrierea perfectă a imaginii a venit de la comediantul Dan Badea: „Circul Bellucci pe patru roți”.

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Marin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Marin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Ce s-a întâmplat când Liviu Vârciu a urcat pe scenă. Cum a fost surprins

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Vedetele, profund emoționate la poveștile de viață ale oamenil... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Cătălin Cazacu a simțit nevoia să se retragă și să își sune pă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x