Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Ce s-a întâmplat când Liviu Vârciu a urcat pe scenă. Cum a fost surprins

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost prezenți în ediția 9 din noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, de pe 24 ianuarie 2024, pentru a prezenta spectacolul lui nea Marin din Năvodari. Iată ce s-a întâmplat pe scenă.

colaj foto cu liviu varciu si poza cu liviu varciu, nea marin, sonny medini si andrei stefanescu la poftiti pe la noi: poftiti in dobrogea Galerie
Fiica lui Sonny Medini a făcut spectacol, la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea | Antena 1

Nea Marin a reușit să organizeze un spectacol de zile mari în Năvodari alături de invitații săi din ediția 9 Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea. Nicolai Tand, Capet, Ilona Brezoianu, Radu Bucălae, Rikito Watanabe și Sonny Medini au ajutat micuții și bătrânii de la un centru social.

De pe micile ecrane ale telespectatorilor nu au lipsit Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care și-a făcut simțită prezența în ziua evenimentului. Cei doi au urcat pe scenă și au făcut un show excepțional în fața publicului.

Mai mult, vedetele au avut momente spectaculoase. Unii au făcut stand-up sau roast pe seama lui nea Marin, în timp ce alții au dansat și au cântat cum au știut ei mai bine. Un lucru este cert, cei invitați la spectacol s-au distrat de minune în compania lor.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria, 17 ianuarie 2024. Rikito, surprinză muzicală inedită. Ce acrobații a făcut Diana Bulimar

Printre cei care au ridicat publicul în picioare se numără și trupa L.A. Oamenii au scos telefoanele din buzunare pentru a filma când a început să se audă în boxe celebra piesă „Ochii tăi”.

„E foarte drăguț și mă bucur că suntem martorii unor astfel de momente pentru că sunt niște hituri care nu o să moară niciodată”, a evidențiat Radu Bucălae.

Ce i-a făcut Liviu Vârciu lui nea Marin când a coborât de pe scenă în ediția 9 din Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, de pe 24 ianuarie 2024

Tot în ediția 9 din Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, de pe 24 ianuarie 2024, Liviu Vârciu nu s-a lăsat de „șotii”. Artistul a coborât de pe scenă în timp ce cânta pentru a-l îmbrățișa și a-l pupa pe nea Marin.

„Mi-am dat seama că face ceva. Aproape că m-a pupat pe colțul gurii”, a spus gazda emisiunii despre gestul artistului.

„Eu m-am simțit extraordinar de bine pe scenă pentru că nu am mai cântat de foarte mult timp. Sunt necântat. Suntem norocoși că putem să îmbinăm utilul cu plăcutul și să ne trăim viața ca un vis”, a mărturisit Liviu Vârciu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 10 ianuarie 2024. Cătălin Moroșanu a răbufnit în fața lui nea Marin înainte de spectacol

Un moment care a impresionat oamenii din jur a fost cel în care fiica lui Sonny Medini a urcat pe scenă. Micuța i-a fascinat pe toți cu talentul său deosebit de gimnastă. Italianul a privit-o cu mare atenție și lacrimi în ochi pe aceasta.

„Momentul lui Sonny a fost foarte emoționant, mai ales că noi am muncit la el la circ mulți ani și îi știm familia, îi cunoaștem”, a dezvăluit Liviu Vârciu emoționat.

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Marin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Marin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Ce l-a făcut pe Liviu Vârciu să se schimbe la față: „Ne batem ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x