Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 27 mai 2024. Romică Țociu, dat „dispărut” la repetiții. Unde l-a găsit Nea Marin

Cornel Palade l-a ”pierdut” pe Romică Țociu la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, ediția 4 din 27 mai 2024. Unde l-a găsit Nea Marin și cum a reacționat când l-a văzut ce făcea.

Galerie
Unde l-a găsit Nea Marin pe Romică Țociu și cum a reacționat când l-a văzut ce făcea la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, ediția 4 din 27 mai 2024 | Antena 1

După o primă zi extrem de încărcată, Nea Marin și vedetele au ajuns la Circul Belluci, unde va avea loc evenimentul principal din această săptămână. Deși deja se înnoptase, nu puteau să rateze prima repetiție din săptămână. Acestora li s-a alăturat și Edi Stancu pentru a pune la punct coregrafia finală.

Însă atunci când s-au strâns cu toții, Romocă Țociu era de negăsit. Nea Marin a pornit în căutarea lui și s-a dezlănțuit când a văzut unde era.

„Fiecare caută să facă orice ca să nu muncească, sau să mă enerveze”, a spus coregraful.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 22 mai 2024. Cum au oprit Jador și Rikito o mașină: „Pune-te pe burtă!”

Cornel Palade l-a ”pierdut” pe Romică Țociu. Unde l-a găsit Nea Marin la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, ediția 4 din 27 mai 2024

În timp ce toate vedetele se pregăteau pentru primele repetiții de la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, ediția 4 din 27 mai 2024, Romică Țociu a dispărut. Actorul a profitat de secunda de natenție a lui Nea Marin și s-a dus să își cumpere ceva de mâncăre.

El chiar s-a așezat la masă și a început să mânânce dintr-un burger până când coregraful a observat absența lui și a pornit în căutarea acestuia. Nu i-a luat mult să îl descopere și Romică a fost luat în vizor.

„Dacă începi să îmi faci d-astea, te distrug! În seara asta, te distrug! Ascultă ce-ți spun eu”, a început să strige Nea Marin în timp ce se îndrepta spre Romică aflat la o terasă.

„Mi-era foame. Am luat un hamburger”, s-a scuzat actorul.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 22 mai 2024. Nea Marin a profitat de fobia lui Rikito. Ce l-a pus să facă

„Tocmai tu îmi faci d-astea?!”, i-a reproșat coregraful care s-a întors la circ, extrem de dezamăgit.

„Să-l cheme cineva pe Romică! Unde ambli?! Ai zis că vii să lucrăm. Vino încoace!”, i-a reproșat și partenerul lui de scenă Cornel Palade.

Tot ce trebuie să știi despre sespre sezonul 10 Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea!

Începând cu 20 mai, nea Marin revine la Antena 1 cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi!, difuzate în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral în AntenaPLAY.

Alături de nea Marin, în această aventură, vor fi Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe, care, alături de echipe, vor străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea.

Fascinat de locuri frumoase, autentice și de tradițiile fiecărei zone în parte, nea Marin a mărturisit: „Este prima dată când ajung la Corbu și abia aștept să descopăr zona. Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat.”

În noile episoade ale sezonului 10, difuzate luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care nea Marin le pofteşte alături de el în Dobrogea sunt Ruby, Jador, Adriana Trandafir și Patrizia Paglieri.

Cum se vor descurca vedetele şi care vor fi provocările cărora trebuie să le facă față, dar și cum se vor înțelege cu nea Marin, telespectatorii vor putea afla urmărind noile episoade ale emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea! Sezonul 10, din 20 mai, de la 20:30, la Antena 1 și în AntenaPLAY!

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 27 mai 2024. Shondy a izbucnit în plâns. Cine a însoțit-o la filmări... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 27 mai 2024. Nea Marin, supărat pe Sonny și Rikito: „Am simțit că fac ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x