Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 22 mai 2024. Cum au oprit Jador și Rikito o mașină: „Pune-te pe burtă!”

Jador și Rikito Watanabe au fost protagoniștii unui moment demn de filmele de comedie, în ediția de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! difuzată pe 22 mai 2024, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Colaj cu Jador și Rikito, pe stradă, cu mașini Galerie
Jador și Rikito au apelat la o tehnică neașteptată în mijlocul drumului, din dorința de a promova spectacolul de la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! | Antena 1

Rikito și Jador au primit ca misiune din partea lui nea Marin să promoveze spectacolul care urma să se desfășoare în cinstea doamnei Floarea. Cei doi au avut de distribuit un teanc mare de pliante care promovează spectacolul, însă au întâmpinat dificulăți cu șoferii care nu opreau să discute cu ei.

Astfel, cântărețul s-a gândit la o tehnică demnă de filmele de comedie și i-a cerut japonezului să se întindă pe șosea, pentru a determina un șofer să oprească mașina.

„Prima dată am vrut să dau pliante pentru spectacol și domnul din mașină nu a oprit”, a explicat Rikito situația.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 21 mai 2024. Sonny Medini a apărut bandajat pe șantier: „M-am speriat”

„Pune-te pe burtă!” Ce s-a întâmplat cu Jador și Rikito în mijlocul drumului, laPoftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Imagini demne de filmele de comedie cu cei doi

Situațiile disperate cer măsuri disperate, așa că Jador a venit cu ideea de a face autostopul: „Vine o mașină! Hai să facem autostopul! Pune-te pe burtă!”, i-a spus cântărețul lui Riki, care a executat ordinul fără să înțeleagă de ce trebuie să se întindă pe șosea.

În scurt timp, Riki a înțeles de ce i-a cerut Jador să se întindă pe șosea, pentru că șoferul a tras pe dreapta. Când șoferul a oprit, Rikito s-a ridicat i-ar Jador a mers să-i explice motivul din spatele acelei scene: „Vă invităm la o petrecere organizată de nea Marin! Vă invităm cu mare drag”, a spus Jador.

Peripețiile s-au ținut lanț de cei doi, pentru că în scurt timp vântul le-a suflat pliantele. „A bătut vântul tare și su zburat toate pliantele”, a explicat Rikito. Jador s-a amuzat copios de situație.

Aflate la Corbu, nea Marin și vedetele invitate și-au propus să organizeze o petrecere aniversară pentru doamna Floarea, o femeie de 81 de ani cu o poveste de viață emoționantă.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 21 mai 2024. Jador cere demisia lui Nea Marin: „Emisunea asta o preiau eu”

Nea Marin a revenit cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Începând cu 20 mai, nea Marin a revenit la Antena 1 cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi!, difuzate în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral în AntenaPLAY.

Alături de nea Marin, în această aventură, vor fi Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe, care, alături de echipe, vor străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea.

Fascinat de locuri frumoase, autentice și de tradițiile fiecărei zone în parte, nea Marin a mărturisit: „Este prima dată când ajung la Corbu și abia aștept să descopăr zona. Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat.”

Cum se vor descurca vedetele şi care vor fi provocările cărora trebuie să le facă față, dar și cum se vor înțelege cu nea Marin, telespectatorii vor putea afla urmărind noile episoade ale emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea! Sezonul 10, din 20 mai, de la 20:30, la Antena 1 și în AntenaPLAY!

În noile episoade ale sezonului 10, difuzate luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care nea Marin le-a pofttit alături de el în Dobrogea sunt Ruby, Jador, Adriana Trandafir și Patrizia Paglieri.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 22 mai 2024. Nea Marin a profitat de fobia lui Rikito. Ce l-a pus să f... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 22 mai 2024. Adriana Trandafir a spus sincer ce părere are despre nea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x