Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 28 mai 2024. Rikito, incident dureros la fermă: „A căzut ca un sac de cartofi”

Rikito a avut parte de un incident dureros la Poftiți în Dobrogea! Sezon 10 episodul 17 din 28 mai 2024. Bucătarul a căzut de pe măgar a ferma de animale și a stârnit hohote de râs.

Galerie
Rikito a avut parte de un incident dureros la Poftiți în Dobrogea! Sezon 10 episodul 17 din 28 mai 2024 | Antena 1

Nea Marin și vedetele au început în forță cea de-a doua zi la Galați. De la primele ore ale dimineții, cu toții au plecat spre o fermă de animale din zonă. Odată ajunși acolo, fermierii le-au împărțit tuturor câte o responsabilitate: în timp ce unii au învățat să mulgă măgărițele, alții au avut de administrat un tratament oilor din ogradă. Însă, ca de obicei, vizita lor nu a fost lisptă de incidente.

Riki, Sonny și Iuliana au ajuns la țarcul cu măgari, iar Shondy, alături de Țociu și Palade au fost nevoiți să care sare la stână.

„Mie îmi place foarte mult formula asta pentru că îmi place foarte mult de dânșii, sunt foarte amuzanți și știu ce treabă au de făcut”, a mărturisit Shondy.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! a fost lider de audienţă seara trecută, la Antena 1

Rikit a căzut de pe măgar la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10 episodul 17 din 28 mai 2024. Imagini demne de filmele de comedie!

Vedetele și-au luat foarte în serios responsabilitățile și au încercat, iar Liviu și Andrei au mers să viziteze ferma, moment în care au găsit și un pui de măgăruș. Liviu s-a îndrăgostit pe loc de micuțul animal și a fost la un pas de a pleca cu el acasă.

„Vrei să ți-l ia tăticu? Gata, al tău e! Să îl stăpânești sănătos, să te bucuri de el”, i-a spus Nea Marin.

„Am fost 92% să iau măgărușul. Am vrut să cumpăr un măgăruș. Încă mai vreau, dar n-am unde să-l țin”, a adăugat Liviu fermecat de pui.

Pe de altă parte, Riki și-a testat abilitățile de a călări și a fost primul care a vrut să se urce pe unul dintre măgari. Lucrurile care, însă, s-a dovedit a fi mai greu decât își imagina bucătarul.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 27 mai 2024. Nea Marin, supărat pe Sonny și Rikito: „Am simțit că fac infarct”

Riki nu a ajuns prea departe călare pe măgar și după doar câțiva pași, a cazut. „În cinci secunde eram la 40 km/h. A început modul turbo”, a spus Riki în timp ce îi striga animalului să se oprească la Poftiți în Dobrogea! Sezon 10 episodul 17 din 28 mai 2024.

„A căzut ca un sac de cartofi”, a spus Liviu.

„A duduit pământul cu el”, a adăugat și Nea Marin râzând.

Nea Marin a revenit cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Începând cu 20 mai, nea Marin a revenit la Antena 1 cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi!, difuzate în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral în AntenaPLAY.

Alături de nea Marin, în această aventură, vor fi Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe, care, alături de echipe, vor străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea.

Fascinat de locuri frumoase, autentice și de tradițiile fiecărei zone în parte, nea Marin a mărturisit: „Este prima dată când ajung la Corbu și abia aștept să descopăr zona. Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat.”

Cum se vor descurca vedetele şi care vor fi provocările cărora trebuie să le facă față, dar și cum se vor înțelege cu nea Marin, telespectatorii vor putea afla urmărind noile episoade ale emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea! Sezonul 10, din 20 mai, de la 20:30, la Antena 1 și în AntenaPLAY!

În noile episoade ale sezonului 10, difuzate luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care nea Marin le-a pofttit alături de el în Dobrogea sunt Ruby, Jador, Adriana Trandafir și Patrizia Paglieri.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! a fost lider de audienţă seara trecută, la Antena 1... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 28 mai 2024. Ce au făcut Rikito și Sonny în vie. Nea Marin a scos nuia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x