Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 10 ianuarie 2023. Liviu Vârciu, surpriză de proporții pentru o fetiță. Pe cine a sunat

În ediția de Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, difuzată pe 10 ianuarie 2023, Liviu Vârciu a făcut un gest frumos pentru o fetiță din Negrești-Oaș.

Liviu Vârciu și o fetiță blondă, la la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, colaj Galerie
Liviu Vârciu l-a sunat pe Dorian Popa, pentru a-i face o surpriză unei fetiție, la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, în ediția de pe 10 ianuarie 2023 | Antena 1

Liviu Vârciu a fost fermecat de frumusețea unei fetițe blonde, cu codițe împletite. Liviu a luat-o în brațe pe micuță, iar o localnică a îndemnat-o pe fetiță să-i spună vedetei cine este „iubitul ei”. Deși se aștepta să-i rostească numele, Liviu Vârciu a aflat că fetița îl simpatiza pe Dorian Popa, așa că a vurt să-i facă o bucurie. Liviu Vârciu a inițiat un apel video către Dorian Popa și i-a spus acestuia că fetița îl admiră.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 4 ianuarie 2023. Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi. Vestea de acasă care l-a făcut să plângă

Liviu Vârciu, surpriză de proporții pentru o fetiță la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg. Impresionat de frumusețea ei, a scos telefonul și l-a apelat pe un artist celebru: „Bună, iubirea mea!”

„Sunt lângă o fată care mi-a rupt inima. Mi-a zis că iubitul ei este Dorian”, i-a spus Luiviu Vârciu lui Dorian Popa.

Dorian Popa a intrat în joc și a salutat-o pe fetița care privea zâmbind ecranul telefonului.

„Bună, iubirea mea. Vezi că Liviu e golan mare, să te ferești de el. Pa, iubirea mea! Să fii cuminte acolo, să nu mă dezamăgești, da?”, a spus Dorian Popa care se afla la sală în timpul apelului.

Fetița l-a asigurat pe Dorian Popa că va fi cuminte și că nu-l va dezamăgi.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 4 ianuarie 2023. Liviu și Andrei, farsa supremă pentru Nea Marin. Ce i-au „pregătit” cei doi

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți la târg

Nea Marin revine la Antena 1 cu o nouă invitație pentru telespectatori: Poftiți pe la noi! Poftiți la târg. Sezonul acesta, vedetele sunt puse la treabă pentru a organiza, în fiecare zonă în care ajung, un târg dedicat meșteșugarilor din acea parte de țară. Nu vor lipsi nici spectacolele de final, puse la punct cu rigurozitate de Nea Marin.

În premieră pentru show, filmările ajung în acest sezon și în Republica Moldova, mai exact pe lângă Orhei și la Cricova. Călătoria continuă apoi la Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița și Negrești-Oaș. Printre vedetele care sunt gata să-i țină piept lui Nea Marin se numără Ruby, Adriana Trandafir, Iulia Albu, Adda și Cătălin Rizea, Cătălin Cazacu, Patrizia sau Andreea Antonescu.

„Pentru mine a fost unul din cele mai interesante sezoane și mă bucur foarte mult că scopul nostru a fost acela de a descoperi meșteșugari, tradiții, oameni care duc obiceiul mai departe. Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promoveze tot ce zona lor are mai frumos de oferit.

Liviu și Andrei au fost lângă mine și, cu toate comentariile lor, m-au ajutat să ducem treaba la bun sfârșit. A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare…nici nu am cuvinte! Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat Nea Marin.

Poftiți pe la noi! Poftiți la târg se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay, în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 10 ianuarie 2023. Iulia Albu a ajuns de urgență la spital: „Am simțit că se termină ... Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 10 ianuarie 2023. Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au scos „pistoalele” la nea Mari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x