Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 9 ianuarie 2023. Nea Marin, surpriză de zile mari din partea „copiilor lui”. Ce cadou a primit

Nea Mărin și vedetele au ajuns în Țara Oașului chiar în ziua în care se sărbătorește Sfânta Maria și nu puteau trece cu vederea ziua de nume a coregrafului. Liviu și Andrei au pus la cale o surpriză, în stilul lor caraceristic.

colaj foto nea marin liviu si andrei si victorina de la chefi la cutite la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg 9 ianuarie 2023. Galerie
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu i-au făcut o surpriză lui Nea Mărin cu ocazia onomasticii sale. | Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu nu au putut să treacă cu vederea onomastica lui Nea Mărin și au pus la cale o surpriză de zile mari. Ei au luat legătura cu un bucătar din zonă și i-au pregătit un tort, dar în stilul lor caracteristic. Cei doi i-au transmis și un mesaj care i-a amuzat pe toți cei prezenți la masă.

Victorina de la Chefi la Cuțite, apariție surpriză la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg. Ce a scris pe tortul lui Nea Mărin

La un moment dat, în timp ce serveau cu toții masa, Liviu și Andrei s-au retras în parcare. Acolo ei s-au întâlnit cu Victorina, îndrăgita concurentă de la Chefi la Cuțite cu care au luat legătura pentru a-i pregăti tortul lui Nea Mărin.

Ei au adăugat și două artificii și alături de toți cei de la masă i-au cântat „La mulți ani”, coregrafului cu ocazia onosticii sale.

Cu toate acestea, „copii lui” nu au putut să nu facă și o glumă, așa că mesajul scris pe tort spunea: „La mulți ani, avarule”.

Eliza Natanticu, sărbătorită și ea de Sfânta Maria: „Oamenii nu știu că mă cheamă și Maria”

Și Victorina l-a îmbrățișat pe cel pentru care a pregătit cadoul inedit și i-a făcut o urare cu trimitere către Liviu Vârciu. „Vă felicit din sufelt cald. În ziua aceasta minunată, să vă luați din viață tot ce vreți, dar răul niciodată!”, a spus aceasta.

În plus, bucătarul chef a mai venit cu tort pentru încă o vedetă. Deși poate mulți nu știu, cel de-al doilea nume al Elizei Natanticu este Maria așa că vedetele de la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, ediția din 9 ianuarie 2023, au avut de sărbătorit dublu.

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți la târg

Nea Marin revine la Antena 1 cu o nouă invitație pentru telespectatori: Poftiți pe la noi! Poftiți la târg. Sezonul acesta, vedetele sunt puse la treabă pentru a organiza, în fiecare zonă în care ajung, un târg dedicat meșteșugarilor din acea parte de țară. Nu vor lipsi nici spectacolele de final, puse la punct cu rigurozitate de Nea Marin.

În premieră pentru show, filmările ajung în acest sezon și în Republica Moldova, mai exact pe lângă Orhei și la Cricova. Călătoria continuă apoi la Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița și Negrești-Oaș. Printre vedetele care sunt gata să-i țină piept lui Nea Marin se numără Ruby, Adriana Trandafir, Iulia Albu, Adda și Cătălin Rizea, Cătălin Cazacu, Patrizia sau Andreea Antonescu.

„Pentru mine a fost unul din cele mai interesante sezoane și mă bucur foarte mult că scopul nostru a fost acela de a descoperi meșteșugari, tradiții, oameni care duc obiceiul mai departe. Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promoveze tot ce zona lor are mai frumos de oferit.

Liviu și Andrei au fost lângă mine și, cu toate comentariile lor, m-au ajutat să ducem treaba la bun sfârșit. A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare…nici nu am cuvinte! Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat Nea Marin.

Poftiți pe la noi! Poftiți la târg se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay, în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 9 ianuarie 2023. Eliza Natanticu, în lacrimi din cauza unei sarcini. Ce s-a întâmpla... Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 9 ianuarie 2023. Oase s-a accidentat în timpul unei sarcini „murdare”. Reacția Iulie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x