Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 9 ianuarie 2023. Oase s-a accidentat în timpul unei sarcini „murdare”. Reacția Iuliei Albu

Oase s-a accidentat încă de la prima misiune din zi, la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg. Dansatorul a făcut o mișcare greșită și a căzut în gol, iar reacția lui a fost una de milioane. Ce l-a deranjat, de fapt, pe acesta.

colaj foto oase si iulia albu la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg 9 ianuarie 2023. Galerie
Oase s-a accidentat încă de la prima misiune din zi, la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg. | Antena 1

Oase și Iulia Albu au făcut o echipă foarte bună până când dansatorul a avut parte de un incident. Cei doi se aflau afară, unde învățau să facă borhot pentru celebra pălincă maramureșeană, moment în care Oase a căzut în gol și i-a speriat pe cei din jur.

Oase a căzut în gol, de la doi metri, la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg. Ce l-a deranjat, de fapt

„Ei au fost înăuntru, frumos, curat, drăguț, noi la borhot. Mai exact, eu sus să iau fructele și să le arunc în separatorul de sâmburi, sau cum se numește, iar Oase jos”, a explicat Iulia Albu.

Cu toate acestea, la un moment dat, cei doi au făcut schimb, spre nenorocul dansatorului. În timp ce Iulia căra fructele cu roaba, Oase i-a preluat sarcina și s-a accidentat.

Într-un moment de neaștenție, acesta a călcat în gol și a căzut de la doi metri, cu tot cu găleata plină de borhot care s-a vărsat peste el.

„Cum stăteam eu acolo sus cu găleata, când am turnat, mi s-a rupt o toartă și am călcat în stânga. Numai că în stânga nu mai era nimic”, a povestit Oase.

„Și uite cum a căzut băiatul tău, de la vreo doi metri, în gol, în hău și toată găleata peste mine. Eram plin de nervi pentru că nu am vrut să mă murdăresc. Era prima misiune din ziua asta, prima activitate”, a mai adăugat.

„Vai de capul meu! Nu cred că ai căzut”, a exclamat și colega lui când l-a văzut plin de borhot din cap până în picioare.

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți la târg

Nea Marin revine la Antena 1 cu o nouă invitație pentru telespectatori: Poftiți pe la noi! Poftiți la târg. Sezonul acesta, vedetele sunt puse la treabă pentru a organiza, în fiecare zonă în care ajung, un târg dedicat meșteșugarilor din acea parte de țară. Nu vor lipsi nici spectacolele de final, puse la punct cu rigurozitate de Nea Marin.

În premieră pentru show, filmările ajung în acest sezon și în Republica Moldova, mai exact pe lângă Orhei și la Cricova. Călătoria continuă apoi la Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița și Negrești-Oaș. Printre vedetele care sunt gata să-i țină piept lui Nea Marin se numără Ruby, Adriana Trandafir, Iulia Albu, Adda și Cătălin Rizea, Cătălin Cazacu, Patrizia sau Andreea Antonescu.

„Pentru mine a fost unul din cele mai interesante sezoane și mă bucur foarte mult că scopul nostru a fost acela de a descoperi meșteșugari, tradiții, oameni care duc obiceiul mai departe. Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promoveze tot ce zona lor are mai frumos de oferit.

Liviu și Andrei au fost lângă mine și, cu toate comentariile lor, m-au ajutat să ducem treaba la bun sfârșit. A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare…nici nu am cuvinte! Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat Nea Marin.

Poftiți pe la noi! Poftiți la târg se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay, în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 9 ianuarie 2023. Nea Marin, surpriză de zile mari din partea „copiilor lui”. Ce cado... Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 10 ianuarie 2023. Eliza Natanticu „a pus mătura” pe soțul ei. Motivul pentru care l-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x