Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Câte kilograme are Răzvan Babană. Vedeta s-a urcat pe cântar

Ultima ediție a show-ului Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin vine cu noi momente interesante. Amuzantul Babană s-a gândit să dea cântarul peste cap. Pe parcursul emisiunii el a precizat că poftește la toate mâncărurile puse la dispoziție și acest lucru are și consecințe…uimitoare.

colaj cu Babana pe cântar Galerie
Babană s-a urcat pe cântar și l-a dat peste cap | A1

În timp ce se aflau la o spălătorie industrială unde aveau ca scop să ajute la curățatul unor cantități mari de lenjerii, prosoape și alte țesături, Babană s-a gândit să mai facă puțin show.

Și cum partenerul său, Sony, atât aștepta, cei doi au început “circul”. Pentru început, Babană a propus ca Sony să-l plimbe cu un cărucior înalt.

Citește și:Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Andreea Tonciu "a dat greș" în bucătărie, dar s-a apucat de cântat

Însă, cum instrucțiunile oferite de Babană au fost pe jumătate, Sony s-a gândit că “la orizontală”, Babană ar putea fi mai fericit și, după o manevră, Babană s-a făcut una cu podeaua și nu s-au putut opri din râs.

După un moment presărat cu vorbe de duh, băieții au găsit un cântar. S a cântărit Sony și nu a fost nimic interesant.

Câte kilograme are Răzvan Babană. Reacția lui când s-a urcat pe cântar a stârnit amuzamentul

Babană s-a urcat, inițial pe un cântar mai mic, ce suporta maximum 125 de kilograme. Evident, acesta s-a rotit haotic, aproape că s-a blocat.

Citește și:Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Cine sunt vedetele din această seară și cum a fost trezit Liviu Vârciu

Din spate, Sony mai apăsa și el cu piciorul, pentru a-l induce în eroare pe Babană.

După un minut, acesta vede alt cântar, de data aceasta, unul foarte mare, industrial. Se urcă și îi arată 131 de kilograme, fapt ce l-a bucurat.

Am slăbit două kilograme. Când am plecat de acasă aveam mai mult, serios, a precizat simpaticul Babană.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România.

Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Cum arăta Liviu Vârciu la 18 ani. Reacția lui nea Marin... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Răzvan Babană, atacat cu extinctorul de Sony. I s-a făcut rău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x