Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Cine sunt vedetele din această seară și cum a fost trezit Liviu Vârciu

Emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară din 31 ianuarie vine cu vedete noi, dar și cu o locație nouă, „de multe stele”. De la Techirghiol, unde s-a filmat cu Zanni, Babană, Sony, Alex Velea, Speak și iubita sa, Ștefania, Nea Marin ș-a mutat la Olimp, la hotel Novum.

colaj  cu nea marin si liviu varciu Galerie
Nea Mărin a făcut diferențe în felul în care a trezit vedetele din această ediție | A1

Motivul schimbării a fost depistarea unui caz Covid-19 în echipa de filmare. În urma tuturor testelor, din vechea echipă de la Techirghiol au rămas doar Sony și Babană.

Noile vedete participante sunt Andreea Tonciu și Andreea Antonescu. Însă echipa a fost întregită de către cei doi consilieri ai lui nea Marin, Liviu Vârciu și “jumătatea” sa, Andrei Ștefănescu.

Citește și:Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Emisiunea a fost întreruptă, a anunțat Nea Marin. De ce nu se va mai filma cu aceleași vedete

Nea Marin, despre filmările din ultima perioadă: “În 12 ani de când filmez, niciodată nu mi-a fost atât de greu”

Nea Marin a trezit o parte din echipă cu zâmbete și amabilitate și o parte cu nuiaua și extinctorul. “Dacă dă, trebuie să muncească trei sezoane să plătească ce e aici”

Gazda emisiunii a precizat că pandemia i-a îngreunat foarte mult munca. La un moment dat, el însuși a fost depistat pozitiv cu Covid-19 și apoi vreo câteva luni nu a mai putut filma.

În 12 ani de când filmez, nu mi-a fost așa de greu. Dacă la Techirghiol am filmat cu Zanni, Babană, Alex Velea, Sony, Speak și Ștefania, acum la Novum, unii dintre ei nu au mai putut să vină și am zis că trebuie să găsim alții, a precizat nea Marin.

Citește și:Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Babană face show, din nou. Cum s-au distrat la mulsul caprelor de la fermă

Așadar, zis și făcut. Andreea Antonescu, Andreea Tonciu sunt nou intratele vedete al ediției iar nea Marin le-a dat trezirea într-un mod atipic: plin de zâmbete.

În schimb, Sony și Babană s-au gândit să-i facă o surpriză lui nea Marin și s-au trezit înaintea lui, iar Sony s-a ascuns după perdea și a pus niște perne sub plapuma lui, pentru a-l păcăli pe nea Marin. Însă, n-a funcționat iar finalul a fost că nea Marin i-a rupt degetele lui Sony cu o nuia.

În schimb, Vârciu și Andrei au avut altă strategie. Primul a deschis ușa cu un obiect de decor pe care scria „relax”, iar cel de-al doilea l-a întâmpinat pe nea Marin cu un buchet de flori.

Ambele în semn de pace, pentru a-i cere lui nea Marin să-i mai lase să doarmă cel puțin o oră. Fapt care nu s-a întâmplat.

Gazda show-ului a mers și a luat extinctorul și nu s-a lăsat până nu i-a trezit, însă Liviu Vârciu se simțea acoperit, cumva: “ Dacă dă cu extinctorul, va trebui să muncească trei sezoane să plătească tot ceea ce e aici”.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Ediția din 31 ianuarie duce filmările la malul Mării Negre, în Olimp și veți putea vedea cum se vor descurca vedetele să organizeze un eveniment special, sub stricta supraveghere a primarului Nea Marin.

Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Emisiunea a fost întreruptă, a anunțat Nea Marin. De ce nu se va mai filma cu acele... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, acid cu nea Marin. Și-au declarat război. „Deranj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x