Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Ultima emisiune cu nea Marin, din sezon: "Încheiem 12 ani"

Ultimul episod al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin se încheie cu o petrecere în care au fost și zâmbete și lacrimi și emoții puternice. Dar, pe lângă acestea, petrecerea de final a adus multă muzică bună și „pe bune”, dans, spectacol de cabaret.

colaj liviu, andrei si nea marin Galerie
Liviu și Andrei au prezentat evenimentul de final al emisiunii lui nea Marin | A1

Nea Marin a fost impresionat de tinerele talente care au dat spectacol la hotel iar vedetele impresionate de talentul lui nea Marin.

Finala de sezon Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară 2022: "Nea Marin e un vis împlinit"

Vedetele s-au distrat la petrecere cum nu se așteptaseră. Îmbrăcați cu toții în ii populare, Vârciu și Andrei au prezentat evenimentul, iar hotelul le-a pus la dispoziție o formație care să întrețină atmosfera, între momentele invitațolor de show.

Citește și: Poftiți pe la noi, 1 februarie 2022. Nea Marin a rămas blocat după ce a primit o scrisoare de la producție

Trupa a cântat melodii de-ale lui Liviu, Andrei și Andreea Antonescu și, nu se putea altfel, decât ca însăși artiștii să cânte și ei.

S-a dansat pe melodiile Ochii tăi, semnată de Liviu Vârciu, de pe vremea când făcea parte din trupa LA. S-a auzit Liberă la mare, cântată de Andreea Antonescu dar și melodia lui Andrei Ștefănescu, pentru care artistul a luat microfonul și a cântat cu emoție. La final, nea Marin s-a declarat emoționat și mulțumit.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 25 ianuarie 2022. Gestul necugetat al Margehritei care l-a deranjat pe Nea Marin în cramă

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România.

Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu fac glume de generația " ... Ce mesaj a transmis nea Marin pe contul lui personal, după ce a anunțat că emisiunea Poftiți pe la noi nu se va mai film...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x