Căutare Live

Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară, 25 ianuarie 2022.Femeia care l-a luat la rost pe nea Marin pentru comportamentul din emisiune

Nea Marin a fost certat de o doamnă pentru că bate vedetele. Acesta s-a apărat și a spus că el nu ar face acest lucru, dar acestea o merită.

Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară, 25 ianuarie 2022.Femeia care l-a luat la rost pe nea Marin pentru comportamentul din emisiune

Antena 1

Nea Marin a fost certat de o doamnă de la o brutărie, care i-a spus că nu mai trebuie să bată vedetele care îi calcă pragul emisiunii, pentru că ea nu suportă să vadă aceste lucruri.

Nea Marin, certat de o doamnă pentru că bate vedetele. Iată ce i-a zis

Nea Marin a primit și el o muștruluire din partea unei doamne care a apărut în emisiunea sa. Aceasta a fost foarte supărată pe el pentru că lovește vedetele, iar ei nu-i place acest lucru, ba chiar spune că ea schimbă canalul când vede că face acest lucru. Iată ce i-a reproșat și cum a reacționat Nea Marin.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Nea Marin, speriat de bizoni. Ce reacție a avut când s-au apropiat de el

„Să vedem si noi vedetele, îi spun să nu vă mai bată. Că nu-mi place. Eu mut televizorul când văd că vă bate. Nu mă uit când îi bateți. Nu-i mai bateți. Nu-mi place când îi bateți”, spune doamna.

Nea Marin s-a apărat imediat de la femeie, spunându-i că vedetele își merită dojana primită de la el și nu ar trebui să se plângă.

„Nu vedeți că merită, doamnă. Eu nu vreau să-i bat”, se apără Nea Marin.

„Nu-i mai bateți vă rog, că eu mut canalul când văd că-i bateți”, accentuează femeia.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Liviu Vârciu i-a arătat posteriorul lui Nea Marin după ce a fost „atacat”

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1 și AntenaPLAY, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Focșani sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Nico, Margherita de la Clejani, Sorana Darclee și Cătălin Cazacu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 25 ianuarie 2022. Gestul necugetat al Margehritei care l-a deranjat pe Nea Marin î... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară,25 ianuarie 2022.Margherita a cântat “Trandafir de la Moldova”, iar Nico a emoționa...
Ultimele știri
x