Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Cum a încercat Liviu Vârciu să o păcălească pe Theo Rose. "Vulpe bătrână"

Nea Marin a plecat până la primărie și le-a spus că se întâlnesc mai târziu la Turnul cu ceas.

colaj poftiti Galerie
În centru, vedetele s-au întâlnit cu un toboșar care știa toată istoria locului, era îmbrăcat frumos și le povestea tuturor despre atracțiile turistice importante. Până a ajuns nea Marin de la primărie, vedetele s-au împrăștiat peste tot prin centru, la fiecare turn important și la Scara Școlarului. | Antena 1

În centru, vedetele s-au întâlnit cu un toboșar care știa toată istoria locului, era îmbrăcat frumos și le povestea tuturor despre atracțiile turistice importante. Până a ajuns nea Marin de la primărie, vedetele s-au împrăștiat peste tot prin centru, la fiecare turn important și la Scara Școlarului.

Când au ajuns la magazinul de suveniruri, doamna de acolo i-a rugat pe Andrei și Theo Rose să o ajute cu aranjat marfa pe rafturi. Între timp, Liviu trebuia să planteze niște flori în coșulețele unor biciclete de afară.

Liviu Vârciu a încercat să o păcălească pe Theo Rose

“Mie îmi place foarte mult să plantez, sunt omul grădinii”, a spus Liviu Vârciu când a aflat ce are de făcut.

După ce a plantat florile, Theo Rose voia să le pună și apă.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Ce i-a făcut Nea Marin lui Jador la repetiții. Cum a reacționat artistul

Lângă magazinul se suveniruri se afla și o argintărie. Liviu și Andrei au intrat acolo, iar Theo Rose i-a urmat. Băieții probau inele, ghiuluri și negaciau cu vânzătorul.

“Tu ai degetele scurte, mă!”, i-a zis Theo Rose.

Când vânzătorul i-a zis lui Liviu că inelul pe care și l-a ales costă 100 lei, el a zis că e cam scump. Cu toate astea, el a căutat bani în buzunare, dar pentru că nu îi găsea, a încercat să o păcălească pe Theo Rose, să îi dea ea bani pentru inel.

“Ia uite, ce m-a mințit! Și a încercat să vadă dacă îi plătesc eu brățara”, a spus Theo Rose.

“Păi, tu-ți încerci cu mine, măi, vulpe bătrână!”, a mai adăugat Theo.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Ruby și Jador au plecat în căutarea unui vițel. Cum l-au dus la nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022.Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, gata să cucerească fetele din ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Nea Marin a răbufnit după ce Liviu Vârciu l-a supărat. Ce s-a în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x