Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Ruby și Jador au plecat în căutarea unui vițel. Cum l-au dus la nea Marin

Ultima zi alături de nea Marin a venit cu alte activități pentru Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Vedetele au fost trimise la localnicii din zona pentru a face rost de animale.

colaj foto cu jador si ruby la emisiunea poftiti pe la noi Galerie
Jador și Ruby au făcut show în ediția 15 a emisiunii Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară | Antena 1

Presiunea și-a pus amprenta asupra invitaților în ediția 15 din „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”. La scurt timp după ce au aranjat scaunele pentru târg la Căminul Cultural din Maramureș, nea Marin și-a trimis ajutoarele să facă rost de câteva animale pentru a le aduce la eveniment.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 15 decembrie 2021. Răzvan Babană a fost împins de pe un deal înalt. Ce a urmat

Liviu Vârciu a făcut echipă cu prietenul său, Andrei Ștefănescu. Shift a plecat prin sat alături de Lino Golden, iar Jador cu Ruby. Vedetele au reușit să vorbească cu oamenii să le dea câțiva iepuri, cai și un vițel.

Jador s-a „luptat” cu vițeul în drum spre nea Marin

Jador și Ruby au strigat pe la porțile sătenilor preț de câteva minute până au găsit un bărbat generos, care le-a dat un vițel. Localnicul le-a spus că le dau animalul, însă cu o singură condiție, să-l ducă ei la nea Marin.

Dar cum îl ducem noi pe ăsta?”, a întrebat-o artistul pe colega lui.

Ruby i-a pus nume vițelului și l-a fotografiat, în timp ce Jador se „lupta” cu el pentru a ajunge cât mai repede la Căminul Cultural. Artistul și-a luat și câteva „lovituri” din partea animalului, care nu a mai ieșit de mult din grajd.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 29 decembrie 2021. Nea Marin, peripeții la ferma de struți. “A scăpat, băi!”

E mai rău ca un pitbull. (...) Am vrut să o car în spate, să meargă, dar nu a vrut”, a spus el.

Cei doi au avut parte și de un situație neașteptată pentru că lanțul de care ținea vițelul s-a rupt. Jador a fost foarte atent și a reușit să prindă animalul înainte că acesta să fugă: „Dacă îl pierdeam, ne rupea!

Nea Marin a fost impresionat de faptul că vedetele i-au adus la târg un vițel, însă le-a trimis să mai aducă un cald. Ruby s-a ținut și de câteva farse. Artista a încercat să-l ude pe nea Marin cu apă.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Ce i-a făcut Nea Marin lui Jador la repetiții. Cum a reacționat a... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu l-au păcălit pe nea Marin. Ce a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x