Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Theo Rose face mărturisiri emoționante despre copilăria ei

Când au ajuns sus la cabană, Theo Rose și Larisa au început să facă aranjamente florale, iar băieții tăiau bucăți de copac. Ei au învățat ce înseamnă programul de arminderi.

colaj poftiti Galerie
Când au ajuns sus la cabană, Theo Rose și Larisa au început să facă aranjamente florale, iar băieții tăiau bucăți de copac. Ei au învățat ce înseamnă programul de arminderi. | Antena 1

Fiecare dintre băieți trebuia să împodobească copacul tăiat din pădure, sculptându-l. Armindeni este un lemn de tei din care se face un fel de aranjament, se împodobește cu flori și flăcăii duceau asta la domnișoara nemăritată pentru a o cuceri.

Fetele, în același timp, făceau mici aranjamente din flori pe care le puneau la pălărie băiatului pe care îl plăceau.

“Eu chiar m-am simțit bine, chiar m-am regăsit acolo”, spunea Andrei.

Theo Rose, amintiri din copilărie

Theo Rose și Larisa s-au apucat să facă aranjamentele, dar Theo a recunoscut că nu e prea pasionat de flori sau de lucru manual. Între timp, Tania trebuia să facă gogoși. După ce au terminat cu florile, Theo și Larisa au așezat mesele și apoi Theo și-a dorit să facă și ea gogoși.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Ruby și Jador au plecat în căutarea unui vițel. Cum l-au dus la nea Marin

“Dacă mă vede mama… Tot mamaie mă lăsa să fac chestii d-astea, tot ea mă învăța”, spunea Theo.

Theo a povetsit cum a întins foaia de cocă în tavă și peste ea a întins griș cu lapte, de care mânca în copilărie. La sfârșit a pus smântână, ca să iasă rețeta și mai bună.

“Vezi, prea multe amintiri mi s-au răscolit aici”, a mai adăugat Theo.

“Nu acuma cum măsurăm noi cantități. Ei le puneau la ochi și de-aia era foarte bun”, a mai adăugat artista.

Ea a avut și un mesaj pentru iubitul ei.

“Alex, dacă mă vezi, uită-te bine că n-ai să mai vezi așa ceva. E o situație deosebită, dar îmi place mult. Să fiu asistată așa, să am și companie, să îmi cânte lumea”, a zis Theo.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Ce i-a făcut Nea Marin lui Jador la repetiții. Cum a reacționat artistul

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Liviu Vârciu a apelat la autostop, ca în Asia Express. Ce greșea... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022.Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, gata să cucerească fetele din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x