Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Ce plan a avut Nea Marin după ce Florin Ristei și-a „sifonat” colegii

Dăruiește și primește, cu Antena 1. În ediția din 14 decembrie 2021 a emisiunii Poftiți pe la noi - Poftiți prin țară, Nea Marin a pus la cale un plan după ce Florin Ristei i-a pârât pe colegii săi, care se desfătau la un bar.

colaj de fotografii cu nea marin, florin ristei, oase, sonny si razvan babana Galerie
În ediția din 14 decembrie 2021 a emisiunii Poftiți pe la noi - Poftiți prin țară, Nea Marin a pus la cale un plan dup[ ce Florin Ristei i-a pârât pe colegii săi. | Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară/Antena 1

Ilona Brezoianu a luat o mică pauză la repetiții, timp în care a intrat pe rețelele de socializare acolo unde a văzut ce fac colegii ei.

“Mă uit pe Instagram și văd că pe un Story, mă tag-uiește Babană, care era cu Oase și cu Sonny la cârciumă”, spune Ilona. Când Florin Ristei a văzut ce fac colegii lui, l-a sunat imediat pe Oase să afle care este activitatea sa.

Cum a reacționat Nea Marin când a aflat că băieții sunt la cârciumă în timpul repetițiilor: "Să vedeți omor ce le dau"

Intervenția juratului X Factor a fost justificată. Ei se aflau pe terenul de sport la repetiții cu Nea Marin și copiii de la dansuri, iar ceilalți se relaxau la un pahar de bere rece. “Nea Marin zice să veniți repede”, spune Florin Ristei râzând.

Oase a încercat să acopere relaxarea de care cei trei aveau parte și a invocat motivul că se află în discuții cu patronul pentru o scenă. Dar ei chiar au rezolvat câteva lucruri importante cupatronul cârciumei.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Nea Marin a luat-o la joc pe Ilona Brezoianu. Cine nu s-a ținut de treabă

Imediat, Nea Marin preia cârma conversației: “Dacă nu veniți în două minute aici, vă ia mama dracului. Dacă nu veniți aici vă distrug!”.

Oase a rămas stupefiat: “Păi cum să mă dea, măi, în gât la Nea Marin. Ristei s-a pus cu dușmanul. Gata! A aruncat cu balegă în prietenia noastră”

“Florin i-a sifonat”, spune Ilona Brezoianu. Atunci, Nea Marin a pus la cale un plan: “Când ei vin, noi suntem serioși și să vedeți omor ce le dau!”. Zis și făcut! Cum au intrat băiții pe teren și-au primit corecția!

Aceștia erau "ciupiți": „Îi bate rău, o să se vadă pe cameră că i-am spus”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021.Răzvan Babană și Florin Ristei, uimiți când au aflat cine este noul primar

Nea Marin, alături de vedete, va străbate ţara în lung şi în lat, nu doar în căutarea celor mai frumoase locuri din România, ci şi a obiceiurilor şi a tradiţiilor specifice zonei.

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a patra ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele cinci vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Mălaia, Vâlcea sunt Ilona Brezoianu, Oase, Florin Ristei, Nicolai Tand, Răzvan Babană (fostul concurent al sezonului 7 din Chefi la cuțite) şi Sonny. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Nicolai Tand s-a "supărat" pe Ilona Brezoianu. Ce l-a... „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, lider de piață cu peste 1,6 milioane de telespectatori, aseară, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x