Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021.Răzvan Babană și Florin Ristei, uimiți când au aflat cine este noul primar

Prima zi din ediția 4 a emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară” a început pentru vedete cu un mic dejun și o întâlnire cu nea Marin. Dimineața a venit cu o surpriză uriașă pentru Florin Ristei și Răzvan Babană, care au aflat ce funcție ocupă gazda show-ului.

colaj-răzvan-babană-florin-ristei-poftiți-prin-țară Galerie
Prima zi din ediția 4 a emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară” a început pentru vedete cu un mic dejun și o întâlnire cu nea Marin. Dimineața a venit cu o surpriză uriașă pentru Florin Ristei și Babană, care au aflat ce funcție ocupă gazda show-ului. | Antena 1

Nea Marin și-a făcut o intrare în stilul său caracteristic la micul dejun, acolo unde era așteptat de Ilona Brezoianu, Oase, Nicolai Tand, Florin Ristei, Răzvan Babană și Sonny. Glumele și replicile savuroase nu au lipsit prea mult din peisaj. Mai mult decât atât, fostul concurent al sezonului 7 din Chefi la cuțite s-a oferit să îi facă un mic platou lui nea Marin, lucru care a generat reacții amuzante în rândul colegilor.

După ce a făcut rost de toate produsele pe care și le-a dorit nea Marin pe farfurie, Răzvan Babană l-a surprins cu o replică neașteptată.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Farsa lui Liviu și Andrei pentru nea Marin. "Ce? Am făcut noi ceva?"

„Am adus o brânză de burduf, că sunteți un rege dumneavoastră! Nu vă dau așa orice”, a spus el în timp ce punea platoul pe masă.

Nea Marin a rămas cu gura căscată, însă a reacționat imediat. Acesta i-a anunțat că nu este rege, ci că ocupă funcția de primar al comunei Mălaia din județul Vâlcea.

„Rege?! Nu am crezut, sunt primar, în clipa asta sunt primar!”, a fost răspunsul său.

Cum au reacționat Răzvan Babană și Florin Ristei când au auzit că nea Marin este primar

Cei mai surprinși de vestea lui nea Marin au fost Babană și Florin Ristei. Cei doi nu s-au putut abține de la comentarii, după ce au aflat că primarul este chiar gazda emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”.

„Am zis că dacă ăsta e primar...Și așa era nebun, îi mai dați și funcție…”, a spus fostul concurent Chefi la cuțite.

„De parcă nu era de ajuns statutul în emisiune, acum e primar.”, a fost prima reacție a lui Florin Ristei.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Liviu și Andrei, sesiune foto "de bogați". Cum s-au pozat pe iaht

Pentru a mai destinde atmosfera și a-l amuza pe nea Marin, artistul a făcut o glumă despre colega sa, Ilona: „ S-a dat de ceasul morții toată noaptea. Aoleu, că vine nea Marin, că trebuie să fiu secretară, trebuie să mă îmbrac frumos”

„Jur, asta o fac!”, i-a spus nea Marin.

Vedetele au lăsat glumele deoparte, iar nea Marin le-a oferit mai multe detalii despre funcția pe care o ocupă: „Începând de azi și până luni seara, eu am preluat primăria satului Malaia. Primarul m-a rugat să îl ajut să facă un târg. Comanda e la mine, i-am spus să aibă încredere”

„Eu am crezut că nu e adevărat ce se întâmplă!”, a zis Ilona.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a patra ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele cinci vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Mălaia, Vâlcea sunt Ilona Brezoianu, Oase, Florin Ristei, Nicolai Tand, Răzvan Babană (fostul concurent al sezonului 7 din Chefi la cuțite) şi Sonny . Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Nea Marin le-a dat trezirea vedetelor. Cine a luat prima „bătai... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Răzvan Babană, dezvăluiri despre trecutul său. Cu ce se ocupă a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x