Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, acid cu nea Marin. Și-au declarat război. „Deranjezi”

Se pare că trezitul cu noaptea în cap nu este punctul forte al celor doi consilieri ai lui nea Marin, din emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Ediția din 31 ianuarie aduce un Liviu Vârciu morocănos și acid la vorbă și un Andrei Ștefănescu ce-i ține apărarea colegului său.

colaj nea marin si varciu in timp ce se bat Galerie
Nea Marin și Liviu Vârciu au pornit război cu pietre și ce le-a mai picat în mână | A1

Cei doi s-au aliat împotriva lui nea Marin și au început o discuție mai aprinsă ce a degenerat într-un mini război cu praștia și a ajuns la un război cu pietre, lemne și ce le-a mai picat în mâini.

Totul a pornit de la prea multă gălăgie făcută de nea Marin, la ore “prea matinale”, într-un restaurant fițos

Dacă nea Marin a trezit fetele din emisiune cu zâmbete și voie bună, bărbații n-au fost scutiți de bătaie de la primele ore ale dimineții.

Sony a fost altoit cu nuiaua peste degete iar Vârciu a fost fugărit cu extinctorul. Obosit și morocănos, acesta a coborât la micul dejun în restaurantul hotelui.

Citește și:Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Speak și-a furat-o de la nea Marin, iar iubita lui l-a rănit mai rău

Spera la o masă și-o cafea în liniște, dar nea Marin a tăbărât cu gura pe el și a vorbit așa de tare încât l-a determinat pe Vârciu să exclame: “Vorbește mai încet, suntem într-un restautant și mai sunt oameni în jurul nostru. Deranjezi!Nu e frumos așa”.

De aici și până la iscarea unei discuții aprinse n-a fost decât un pas, iar conflictul a degenerat pe plajă.

Citește și:Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Ce mesaj emoționant a transmis Alex Velea despre Zanni

Pus de nea Marin să curețe plaja, Vârciu a refuzat vehement, moment în care nea Mărin și-a scos praștia din dotare și a început să tragă atât în el cât și-n Andrei, “victimă colaterală”.

Deja mica ciondăneală s-a transformat într-un mini război în care aruncau unii în alții cu...nisip.

Ulterior, au scos artileria grea și au început să arunce unii în alții cu pietre de mărimea unei palme, ratând aproape la mustață, o accidentare.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Ediția din 31 ianuarie duce filmările la malul Mării Negre, în Olimp și veți putea vedea cum se vor descurca vedetele să organizeze un eveniment special, sub stricta supraveghere a primarului Nea Marin.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Cine sunt vedetele din această seară și cum a fost trezit Liviu ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Andreea Tonciu "a dat greș" în bucătărie, dar s-a apuc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x