Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. ADDA, prestația care i-a încântat pe toți. Cum a cântat muzică populară

După ce au cărat scaunele și mesele, băieții au început să aranjeze totul pe teren pentru a pregăti târgul. În doar câteva ore, artiștii aveau să urce pe scenă.

poftiti prin tara 8 decembrie colaj Galerie
După ce au cărat scaunele și mesele, băieții au început să aranjeze totul pe teren pentru a pregăti târgul. În doar câteva ore, artiștii aveau să urce pe scenă. | Antena 1

Fetele, Adda și Iuliana, ar fi vrut să îl invite și pe Decebal la târg. Pregătirile sunt în toi. Pe stadion a început să se contureze treaba, după cum spunea nea Marin.

Iuliana și Capet s-au întâlnit și au pornit să ia de acasă gospodinele care trebuiau să ajungă la târg. Între timp, Liviu și Andrei au plecat să se schimbe. Adda și Cătălin erau la primărie pentru a lua tot ce le trebuie să facă ciorba de pește la târg.

După ce au dus doamnele la târg, Iuliana și Capet au plecat să se schimbe. Adda și Cătălin le ajutau pe gospodine în curte să facă ciorba de pește, iar apoi au plecat și ei să se schimbe.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Liviu și Andrei, sesiune foto "de bogați". Cum s-au pozat pe iaht

Adda avea să urce și ea pe scenă și să cânte, spre bucuria publicului. Nea Marin a urcat pe scenă și a fost întâmpinat cum se cuvine de toți artiștii care au urcat pe scenă.

ADDA a încântat spectatorii cu vocea ei de aur

Cu toții au dansat un dans sârbesc, iar lumea s-a bucurat de voie bună și mâncare. Domnul primar le-a mulțumit vedetelor pentru efortul depus la organizarea târgului.

Adda a urcat pe scenă și i-a animat pe spectatori. Ea a ales să cânte muzică populară pentru că la acest târg era vorba despre tradiții.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Farsa lui Liviu și Andrei pentru nea Marin. "Ce? Am făcut noi ceva?"

Vocea ei de aur a răsunat pe scena din Svinița, iar spectatorii s-au bucurat să o vadă.

Liviu și Andrei s-au decis să îi facă o farsă lui nea Marin și i-au spus că ei vor să plece la pensiune pentru că nu vor să participle la spectacolul pe care îl face el când urcă pe scenă. Așa că cei doi consilieri s-au ascuns.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În a treia ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. Iuliana Luciu, show la piscină. S-a răcorit deși nu avea costum ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x