Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. ADDA, terifiată de nea Marin. “Aoleu! Băi!” Ce s-a întâmplat în barcă

Cătălin Rizea era foarte entuziasmat că e la pescuit pe Dunăre și abia aștepta să prindă peștii necesari pentru saramura ce avea să fie servită la târg de bucătărese.

poftiti prin tara 8 decembrie colaj Galerie
Cătălin Rizea era foarte entuziasmat că e la pescuit pe Dunăre și abia aștepta să prindă peștii necesari pentru saramura ce avea să fie servită la târg de bucătărese. | Antena 1

Adda, spre deosebire de Cătălin, nu era la fel de încântată pentru că se temea că se va răsturna barca și avea să cadă în Dunăre. Barca fiind destul de mică, se mișca la fiecare val, iar nea Marin o speria mereu pe tânăra cântăreață.

După ce au mers cu barca o vreme, s-au oprit și pescarul a aruncat plasele pentru a prinde pește. Nea Marin nu rata nicio ocazie să o sperie pe Adda și mișca barca.

“Aoleu! Băi!”, țipa nea Marin și zdruncina barca.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Capet a gustat pentru prima dată țuică de smochine: “M-am îmbătat deja”

“Nea Marine, mor! Serios, nu mai face așa că îmi crapă inima”, striga Adda.

Nea Marin a speriat-o pe ADDA în barcă, la Poftiți pe la noi 2021

Cătălin a încercat și el să arunce plasa, fiind foarte încântat că e la pescuit. Ei au întins 200 metri de plasă. Au decis să lase plasa pentru o oră, ca să se adune pește în ea și au continuat să se plimbe cu barca.

Între timp, Liviu și Andrei au ajuns pe stadion, unde avea să se desfășoare târgul, alături de doi prieteni de-ai lor. Consilierii lui nea Marin aveau o nouă idee, de a vopsit numele târgului pe stadion.

Iuliana și Capet urcau la stână să mulgă vacile, iar pe drum s-au distrat.

“Eu am văzut la nea Marin. Ia cu piatra și dădea spre picioare”, spunea Iuliana.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Liviu Vârciu, abordat de o admiratoare. "Te pup, ești superb!"

“Zici că e fata lui nea Marin”, spunea Capet.

Între timp, pe Dunăre, Adda era nerăbdătoare să ajungă la mal.

“E ca o cutie cu surprize”, spune Adda.

“Se numește ‘Poftiți pe la noi’, nu ‘Vomit pe la voi’”, a mai completat Adda.

Cătălin a prins gustul vitezei în barcă și a pornit mai tare, iar Adda era și mai speriată.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În a treia ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. Iuliana Luciu, revoltată din cauza lui Capet. “Capet, fir-ai tu ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. Iuliana Luciu, la mulsul vacii. “Ți-ai bătut joc de munca mea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x