Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. Iuliana Luciu, la mulsul vacii. “Ți-ai bătut joc de munca mea”

Iuliana Luciu și Capet au ajuns la grajdul unde se aflau vacile și au început treaba. Ei aveau de mult două vacii pentru a strânge lapte, dar se pare că nu a trecut prea mult timp și cei doi au pornit un nou conflict.

poftiti prin tara 8 decembrie colaj Galerie
Iuliana și Capet au ajuns în sfârșit la stână, după un drum lung, după ce au urcat un deal despre care au spus că le-a tăiat răsuflarea. | Antena 1

Iuliana Luciu și Capet au ajuns în sfârșit la stână, după un drum lung, după ce au urcat un deal despre care au spus că le-a tăiat răsuflarea.

Iuliana a rămas surprinsă să vadă că se priecepe la muls vaca, așa că și-a făcut un plan pe cinste: “Asta abia așteaptă să o ating, știi ce zic?”, spunea Capet.

“Te las pe tine să mulgi și eu doar te asist”, a spus Iuliana.

Citește și: Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară,7 decembrie 2021. Nea Marin, telefon-surpiză. Cum a reacționat la farsa "consilierilor" lui

Iuliana a aflat că o să aibă și noroc pentru că a călcat în balegă de vacă.

Iuliana Luciu și Capet, la muls vaca pentru a obține brânză de plăcinte la Poftiți pe la noi

Capet a povestit că știe să mulgă vaca pentru că ai lui au avut vaci și i-au văzut pe ei cum să mulgă vaca.

Iuliana nu a scăpat nici ea și a trebuit să mulgă altă vacă. Conflictul între cele două vedete ale lui nea Marin a pornit imediat.

“Iuliano, nu mai da vaca pe mine”, țipa Capet.

Se pare că vaca pe care o mulgea Iuliana Luciu nu avea atât de mult lapte precum avea vaca pe care o mulgea Capet, iar asta a făcut-o să fie invidioasă. Când s-a apropiat de Capet, acesta a stropit-o cu lapte direct din ugerul vacii.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Capet a gustat pentru prima dată țuică de smochine: “M-am îmbătat deja”

“Ți-ai bătut joc de munca mea”, spune Iuliana.

“Sunt mozolit tot. (…) Nu face vaca cât geaca”, a mai spus Capet.

“Pentru două plăcinte, chiar aveți”, le-a spus văcarul lui Capet și Iulianei.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În a treia ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. ADDA, terifiată de nea Marin. “Aoleu! Băi!” Ce s-a întâmplat în ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. Nea Marin, accidentarea care l-a făcut să strige după medic. &qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x