Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. Iuliana Luciu, revoltată din cauza lui Capet. “Capet, fir-ai tu să fii!”

În ediția 3 din Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, vedetele s-au întrecut pe ele atunci când a venit vorba de muncă. Singurul entuziasmat pentru noua zi a fost Cătălin Rizea, care era nerăbdător să meargă la pescuit.

poftiti prin tara 8 decembrie colaj Galerie
În ediția 3 din Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, vedetele s-au întrecut pe ele atunci când a venit vorba de muncă. Singurul entuziasmat pentru noua zi a fost Cătălin care era nerăbdător să meargă la pescuit. | Antena 1

Nea Marin a decis să nu îi trezească prea devreme pe Liviu și Andrei și să îi lase să se odihnească pentru că munciseră mult cu o zi înainte.

Iuliana Luciu era extrem de obosită pentru că spunea că nu a dormit toată noaptea din cauza lui Capet care a sforăit: “Capet, fir-ai tu să fii”, striga Iuliana în camera, cu ochelarii de soare la ochi, lovindu-l cu prosopul pe Capet.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Liviu și Andrei, sesiune foto "de bogați". Cum s-au pozat pe iaht

“Ce-ai? Ți-a suflat nea Marin în gură? Ce ai?”, i-a zis Capet, încercând să se apere.

Iuliana Luciu, furioasă pe Capet, l-a luat la bătaie cu prosopul la Poftiți pe la Noi

Iuliana era tare furioasă pentru că era extrem de obosită: “Dar eu nu sforăi. Nu cred că sforăi. Cred că exagerează”, a mai zis Capet.

Între timp, nea Marin îi aștepta la micul dejun. După ce au mâncat, Adda, Cătălin și nea Marin au plecat la pescuit. Iuliana și Capet s-au întâlnit cu văcarul comunei la primărie și se pregăteau să meargă la stână.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară,7 decembrie 2021. Liviu Vârciu, plin de urme: “Se comportă ca un comunist”

La pensiune, Liviu și Andrei savurau micul dejun și cafeaua și păreau că nu se grăbesc deloc.

Nea Marin, împreună cu Adda și Cătălin, ajunseseră deja pe malul apei și așteptau să plece cu barca la pescuit. Addei îi era teamă pentru că se gândea

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În a treia ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară,7 decembrie 2021. Liviu Vârciu, plin de urme: “Se comportă ca un comunist”... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. ADDA, terifiată de nea Marin. “Aoleu! Băi!” Ce s-a întâmplat în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x