Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. Iuliana Luciu, show la piscină. S-a răcorit deși nu avea costum de baie

Iuliana Luciu a încins imaginația privitorilor după ce a intrat în piscină îmbrăcată, atrăgând atenția tuturor.

poftiti prin tara 8 decembrie colaj Galerie
Fiind extrem de cald afară, Iuliana nu a mai rezistat tentației și a intrat în piscină cu tot cu haine. Prezentatoarea a făcut senzație la piscină, atrăgând privirile tuturor. | Antena 1

După o zi întreagă de mers pe jos și rezolvat atâtea sarcini, vedetele erau foarte obosite și le era foarte cald. Ei tânjeaua după răcoare și relaxare.

În timp ce Capet, Cătălin, Andrei și Liviu erau în tractorul cu care cărau mesele pentru târg, Adda și Iuliana stăteau în soare și împărțeau pliante, anunțându-I pe turiști că urmează un târg de zile mari la care ei sunt invitați.

Fetele au primit pliante și au împărțit pliante.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Iuliana Luciu, la primele ore ale dimineții. Cum arată fără machiaj

“Sunt puțini turiști acum, în zona asta, în perioada asta”, spunea Adda.

Între timp, fetele au ajuns la o pensiune unde se relaxau în piscină câțiva turiști. Ele s-au dus la toate terasele și pensiunile.

Iuliana Luciu, spectacol de senzație după ce a intrat în piscină

“Recunosc că nu m-am simțit super confortabil pe căldura aia să stăm cu vizierele pe față și să mergem să vorbim cu toți oamenii, dar dacă trebuie să facem și este spre binele târgului, haide să facem”, a zis Adda.

Între timp, fetele au ajuns la o piscină.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Capet a gustat pentru prima dată țuică de smochine: “M-am îmbătat deja”

“Mi-a venit mie așa un miros de lux și opulență și am ajuns într-o locație foarte frumoasă. Cu piscină, cu bărci”, spune Iuliana.

Fiind extrem de cald afară, Iuliana nu a mai rezistat tentației și a intrat în piscină cu tot cu haine. Prezentatoarea a făcut senzație la piscină, atrăgând privirile tuturor. Când a ieșit din piscină, s-a înfășurat într-un prosop și a lăsat hainele la uscat până a băut un cocktail cu Adda.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În a treia ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. Problema cu peștele, scandal total. “Dar de ce țipi așa? Că nu î... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. ADDA, prestația care i-a încântat pe toți. Cum a cântat muzică p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x