Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Iuliana Luciu, la primele ore ale dimineții. Cum arată fără machiaj

În ediția 2 din show-ul Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, vedetele împreună cu nea Marin se concentrează pe organizarea târgului pe stadion.

poftiti prin tara 7 decembrie colaj Galerie
În ediția 2 din show-ul Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, vedetele împreună cu nea Marin se concentrează pe organizarea târgului pe stadion. | Antena 1

Consilierii lui nea Marin, așa cum i-a numit el pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, după ce a primit titlul de primar provizoriu, le-au ajutat pe vedete și au pornit a doua zi dis de dimineață pentru a pune la punct pregătirile pentru târg.

Nea Marin s-a dus cu bățul lui din bambus, folosit pentru distanțare socială, pentru a-i trezei pe Iuliana Luciu, Capet, Adda și Cătălin Rizea.

La micul dejun, Liviu Vârciu a aflat că a făcut ravagii și că cineva este îndrăgostită de el.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021.Iuliana Luciu, o experiență de neuitat cu tractorul."Eram plină de furnici"

“De n ori m-ai refuzat”, i-a spus doamna Jeni, pe care nea Marin a lăudat-o că e foarte vrednică.

Nea Marin a treziy vedetele de la 07.30 dimineața

“Mama Jeni este iubita mea în secret, este sufletul meu, dragostea mea”, a zis Liviu Vârciu.

După ce s-au strâns cu toții la micul dejun, nea Marin i-a asigurat că astăzi nu vor mai exista probleme cu mâncarea și își ia angajamentul să le asigure masa de prânz. Nea Marin și-a lăsat ajutoarele să își bea cafeaua liniștiți și a plecat până la primar, fiind foarte descurajat.

“Merg la primar că nu se poate. Așa în condițiile astea cum am început, nu cred că reușesc să fac un târg în 4 zile”, spune nea Marin.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Farsa făcută de Liviu și Andrei lui nea Marin: "Ajutor social"

Între timp, Liviu încerca să pună un pariu cu colegii săi că el strange mai multe povești de la săteni și mai mulți oameni dornici să își vândă produsele la tarabe.

“Pentru 5 milioane nici nu mă ridic de-aici”, a spus Capet.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În a doua ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Liviu Vârciu a răbufnit. "Suntem nebuni?! Suntem ditamai oa... Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară,7 decembrie 2021. Nea Marin, telefon-surpiză. Cum a reacționat la farsa "consil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x