Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară,25 ianuarie 2022.Margherita a cântat “Trandafir de la Moldova”, iar Nico a emoționat publicul

Margherita de la Clejani, Soana și Nico au cântat superb la petrecerea de final. Iată cum au ridicat în picioare publicul din sală.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară,25 ianuarie 2022.Margherita a cântat “Trandafir de la Moldova”, iar Nico a emoționat publicul

Antena 1

Margherita de la Clejani și Nico au cântat superb, iar Sorana s-a ridicat la înălțime, în ediția din 25 ianuarie 2022 de Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Cum au cântat.

Margherita de la Clejani, Nico și Sorana, interpretări magistrale ale unor piese celebre

Nea Marin a fost mândru de cele trei femei cântărețe care au interpretat impecabil piese din repertoriu propiu sau cultural. Iată cânt de bine s-au descurcat vedetele la petrecerea de final.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Gluma lui Nea Marin pe care Margherita nu a gustat-o: “Mamă, ce amuzant!”

„Aplauze pentru buciumașii. Vă spunem și noi oficial Bună seara”, spun cei doi prezentatori ai spectacolului, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

„M-au emoționat foarte tare. Foarte buni oamenii. Sunt mândră că am putut fi și eu o părticică din spectacolul pe care l-a făcut Nea Marin”, spune Sorana.

„Abia așteptam momentul meu. Îmi era dor de public, de aplauze, de scenă, de dans, de atmosfera de distracție. Mi-am dat seama că muzica face parte din mine. Nu cred că pot renunța la asta niciodată”, declară Margherita după ce a cântat.

„Vine acum Margherita de la Clejani.”, o prezintă Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu pe Margherita.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și nea Marin, show total în mașină

Show-ul s-a terminat cu ropote de aplauze, semn că Nea Marin și-a dus la bun sfârșit planul artistic, iar publicul a fost în extaz pe întreaga durată a show-ului.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1 și AntenaPLAY, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Focșani sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Nico, Margherita de la Clejani, Sorana Darclee și Cătălin Cazacu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară, 25 ianuarie 2022.Femeia care l-a luat la rost pe nea Marin pentru comportamentul di... Speak, Ștefania, Alex Velea, Zanni, Sony și Babană, la „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, duminică, de la 20:00, l...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x