Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Gluma lui Nea Marin pe care Margherita nu a gustat-o: “Mamă, ce amuzant!”

Nea Marin i-a luat la rost pe Cazacu și pe Margherita și a aruncat cu pietre în ei, până aceștia au reușit să se „salveze”.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Gluma lui Nea Marin pe care Margherita nu a gustat-o: “Mamă, ce amuzant!”

Antena 1

Margherita și Cazacu au reușit să-l înfurie pe Nea Marin care a ținut să îi pună la punctul în modul său original, atuncând după ei cu pietre, până ce aceștia s-au urcat în bărci pentru a fugi de el.

Margherita s-a supărat pe Nea Marin pentru gluma pe care a făcut-o. Ce i-a spus

Margherita a fost foarte dezamăgită de gluma pe care Nea Marin a făcut-o cu ea. Acesta a început să arunce după ea cu pietre dintr-o pungă, iar vedeta s-a supărat, spunând că este o glumă veche și că nu mai e deloc amuzant modul în care el se comportă cu ea.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Margherita de la Clejani a surprins pe toată lumea cu mișcările de dans

„Unde te duci? Nu ai unde să sari, Cazacule”, îi spune Nea Marin lui Cătălin Cazacu.

„Țintește și el de la un metru jumate”, spune Cazacu.

Margherita s-a supărat pe Cătălin Cazacu că nu a venit după ea să o salveze din pericol.

„Deci ai plecat cu barca și nu m-ai luat. Vino să mă plimbi si pe mine cu barca. Cazacu mi-a promis că mă plimbă și pe mine. Cum să dai cu pietre în mine. Ești nebun? Ce amuzant! Nea Marin, glumele astea sunt prea vechi, nu mai sunt cu haz. Sunt dezamăgită că nu m-a salvat Cazacu”, spune Margherita.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Munca pe care Liviu și Andrei au refuzat să o facă: "Suntem soliști!"

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1 și AntenaPLAY, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Focșani sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Nico, Margherita de la Clejani, Sorana Darclee și Cătălin Cazacu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Liviu Vârciu i-a arătat posteriorul lui Nea Marin după ce a fost... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Margherita a cărat sturion, dar a scăpat peștii în plină stradă...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Ultimele știri
x