Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 24. Răducu e un copil care suferă de depresie din cazua părinților săi. Ce s-a întâmplat

În episodul 24 din serialul Povești de familie, părinții lui Răducu au o relație disfuncțională, lucru care-l afectează foarte mult. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul din 31 martie 2022.

Povești de familie, sezon 2, episodul 24. Răducu e un copil care suferă de dperesie din cazua părinților săi. Ce s-a întâmplat Galerie
Povești de familie, sezon 2, episodul 24. Răducu e un copil care suferă de dperesie din cazua părinților săi. Ce s-a întâmplat | Antena 1

În episodul 24 din sezonul acesta din Povești de familie părinții lui Răducu au parte de discuții care-l influențează negativ pe fiul lor. Aceștia vorbesc despre faptul că mai bine nu ar fi făcut un copil, iar vorbele lor au ajuns la urechile băiețelului care le-a primit foarte dur.

Povești de familie, episodul 24. Răducu suferă de depresie din cauza relației defectuoase a părinților săi

Iată că în povestea de astăzi ne este prezentată o familie care are probleme mari de comunicare, iar vorbele dure pe care părinții și le aruncă îl afectează foarte tare pe micuțul care asimilează orice cuvânt.

El începe să creadă că părinții săi nu-și doreau un copil, iar acesst lucru îl face pe copil să ia în calcul chiar să se sinucidă, un lucru destul de grav pentru un copil de 10 ani.

Părinții săi află de lucrul acesta, însă nu-l cred pe cuvânt când el le spune că s-a gândit să își pună capăt zilelor. Un psiholog încearcă să-i ajute pe aceștia cu relația cu copilul lor pentru ca acesta să se dezvolte emoțional într-un mod sănătos.

În final, părinții lui Răducu au reușit să găsească o modalitate de a rezolva lucrurile pentru ca băiețelul să fie fericit.

„Povești de familie” se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, pe Antena 1, dar nu uita că pe AntenaPlay poți vedea orice producție, oricând dorești.

Povești de familie, sezon 2, episodul 23. Tudor se îndrăgostește de o tânără și ascunde că are soție. Peste doi ani vine... Povești de familie, sezon 2, episodul 25. Lecția despre frumusețe și visuri împlinite când încrederea de sine este preze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x