Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 68, 1 iunie 2022. Neatenția la cuvinte și discuții poate duce la situații grave

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 1 iunie 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Ediția de azi vine cu o poveste despre cei care ne-au dat viață | Antena 1

Ediția de azi a Povești de familie vine cu o lecție despre iubire și despre respectul pentru părinți, bunici și străbunici.

Povești de familie, sezon 2, episodul 68, 1 iunie 2022. Copiii ascultă o frântură de conversație și vor să-și "salveze" străbunicul de la a fi dus la azil

Este povestea familiei Constantin, o familie formată din 4 generații. Cu toții locuiesc în vila părintească și au o viață liniștită, până într-o zi când străbunicul Papu dispare de acasă.

Acesta pleacă, fără să-și dea seama și fără a ști adresa de acasă. Cu toții s-au îngrijorat însă, din fericire, acesta a fost găsit de către nepotul său.

Papu plecase să își scoată banii de la CEC.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 66, 30 mai 2022. Ce se întâmplă cu bătrânii neajutorați când copiii le sunt plecați în lume

Ulterior, nepotul său i-a făcut o programare la medic pentru a vede ce este în neregulă cu el și să vadă dacă nu cumva suferă de boala Alzhaimer, considerând faptul că și-a uitat adresa.

Din fericire, nu a primit un diagnostic grav, însă el trebuie ținut sub supraveghere.

Toți cei care locuiesc în care îi poartă un mare respect străbunicului lor, dar și o mare iubire. Nepoții sunt extrem de atașați de el, iar modul cum acesta este tratat de familie este o adevărată dovadă de cinste și omenie pentru cei vârstnici.

Pentru că, la un moment dat, lucrurile se complică, familia ia în calcul punerea străbunicului într-un azil.

Însă nu este o decizie, ci doar o idee, de care nimeni nu este foarte convins. Așadar, într-o seară, copiii au fost trimiși la culcare iar adulții au rămas să discute despre luarea unei decizii.

În schimb, micuții nu au adormit și au ascultat frânturi de conversație care i-au făcut să creadă că părinții vor să se descotorosească de străbunic și să-l despartă de strănepoții lui, ducându-l la azil.

Cei mici plănuiesc să-l salveze pe Papu și merg și-l iau din spital, cu gândul să-l ducă să-și revadă casa copilăriei, și să-l îngrijească ei doi.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 67, 31 mai 2022. Anda, o adolescentă care a devenit mamă, și-a vândut copilul unui traficant

Povești de familie, sezon 2, episodul 68, 1 iunie 2022. În final, lucrurile se termină cu bine

Lucrurile se complică puțin în momentul în care Papu și copiii ajung la autogară. Papu nu mai este așa sigur că vrea să revadă casa copilăriei sale și tot întârzîie să se urce în autocarul care i-ar duce către destinație.

În timp ce copiii încercau să-l convingă, în gară își fac apariția părinții care, între timp, alertaseră și poliția.

Fericiți că i-au găsit, părinții sunt șocați să vadă că sunt respinși și atunci copiii le spun că i-au auzit vorbind că vor să-l ducă pe Papu la azil și că ei au încercat să-l salveze.

Ulterior, părinții le-au explicat că nimeni nu-i va despărți de străbunicul lor și că ceea ce au auzit au fost doar frânturi de conversație și că au înțeles greșit.

În final, toatul s-a terminat cu bine.

Povești de familie, sezon 2, episodul 67, 31 mai 2022. Anda, o adolescentă care a devenit mamă, și-a vândut copilul unui... Povești de familie, sezon 2, episodul 69, 2 iunie 2022. La ce duce politețea greșit înțeleasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x