Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 59, 19 mai 2022. Dificultățile cu care se confruntă persoanele cu dizabilități la job

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 19 mai 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Povești de familie vine cu o poveste a dificultăților întâmpinate de către oamenii cu handicap | Antena 1

Episodul de azi vine cu povestea lui Carmen, o fată cu handicap, care își petrece viața în scaun cu rotile, însă este o fată muncitoare care reușește să nu stârnească milă, ci admirație.

Povești de familie sezonul 2, episodul 59, 19 mai 2022. Carmen este hărțuită dur la locul de muncă de către colega ei

Ediția de azi aduce povestea lui Carmen, o tânără care este țintuită într-un scaun cu rotile și care trebuie să muncească din greu pentru a se întreține.

Mama sa este croitoreasă și, la fel și aceasta, muncește din greu.

Fata își găsește de muncă într-o companie dar, spre ghinionul ei, colega sa nu o place deloc și începe să-i cauzeze numai probleme.

Inițial îi vorbește foarte urât, apoi începe să îi ceară să facă taskuri care nu îi sunt atribuite în fișa postului ei, diverse tipuri d erapoarte pe care ulterior le prezintă în ședințe ca fiind ale ei.

Într-o zi, însă, colega răutăcioasă intră în ședință și prezintă din nou un raport realizat de Carmen, însă se încurcă foarte mult și se face de râs.

Pentru a salva situația, este chemată Carmen și acela este momnetul de început când calitățile fetei la locul de muncă încep să fie observate.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 58, 18 mai 2022. Ce fel de oameni naște violența în familie și lipsa de iubire și afecțiune

Povești de familie sezonul 2, episodul 59, 19 mai 2022. Adevărul iese mereu la iveală iar câteodată, a fi om este mai important decât a ține cu dinții de un job

Ușor, ușor, colega dificilă simte că începe să piardă teren în fața lui Carmen și încearcă fel și fel de tactici de intimidare.

Ura duce până în punctul în care într-o zi, chiar când Carmen intră în birou, aceasta începe să țipe la ea, să o jignească pentru handicapul său, să-i spună cât de mult o încurcă și, la un moment dat, o agresează fizic până când o trântește din scaunul cu rotile.

Toate acestea se întâmplă fix sub ochii colegilor din companie care au avut grijă să filmeze și să trimită totul la departamentul de Resurse Umane.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 57, 17 mai 2022. Pericolele ascunse ale modelling-ului. Despre droguri, lăcomie, ambiții

În cele din urmă, adevărul a ieșit la iveală și șefii au văzut care dintre cele două fete merita să rămână în companie, și care nu.

Uitându-se în urmă, la copilăria ei, Carmen și-a amintit că atunci când era mică și era întrebată ce vrea să fie când va fi mare, aceasta răspundea că vrea să fie om și era, adesea, luată în râs.

Acum, când a avut de înfruntat atâtea răutăți, doar din cauza faptului că s-a născut cu handicap, o situație pe care nu ea a ales-o, este mândră că atunci când primește o palmă de la viață, ea poate răspunde cu un zâmbet.

Povești de familie, sezon 2, episodul 58, 18 mai 2022. Ce fel de oameni naște violența în familie și lipsa de iubire și ... Povești de familie, sezon 2, episodul 60, 20 mai 2022. Unde duce o ambiție exagerată de a avea o imagine perfectă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x