Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 58, 18 mai 2022. Ce fel de oameni naște violența în familie și lipsa de iubire și afecțiune

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 18 mai 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Povești de familie vine cu o lecție despre violență și lipsa de iubire | Antena 1

Episodul de azi vine cu povestea Adelinei, o tânără ce vine dintr-o familie de alcoolici în care bătăile erau la ordinea zilei.

Ulterior, fata a ajuns să comită o infracțiune și să dea vina pe tatăl ei, care a fost trimis la închisoare nevinovat.

Povești de familie sezonul 2, episodul 58, 18 mai 2022. Ura și violența creează monștri umani

Adelina a crescut într-un mediu violent, ambii părinți fiind alcoolici iar bătăile erau prezente zilnic.

Mama ei nu i-a luat niciodată apărarea și nici nu i-a oferit momente de afecțiune mamă-fiică.

Tânăra a reușit să se angajeze la o clinică stomatologică unde, neștiind că medicul care o angajase era căsătorit.

Aceasta a dezvoltat o obsesie pentru el, iar când a aflat că acesta este însurat, au început necazurile.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 57, 17 mai 2022. Pericolele ascunse ale modelling-ului. Despre droguri, lăcomie, ambiții

Fata și-a propus să facă orice pentru ca el să fie al ei. A profitat de bunăvoința lui și de încrederea în ea și s-au apropiat atât de mult încât ea a reușit să afle suficiente informații despre soția lui.

Aceasta pierduse o sarcină în luna a șasea și era extrem de tulburată emoțional iar Adelina a început să-i facă rău, trimițându-i chiar o păpușă acasă, drept cadou, și ajunsese să o sune de pe număr ascuns și să-i pună melodii cu plânsete de copil, până când, într-o zi, soția a clacat și a fost internată în clinică.

Adelina a profitat de acest lucru, și, după o bătaie încasată de la tatăl ei, aceasta a mers la clinică cu ochiul vânăt iar medicul a ajutat-o oferindu-i să doarmă la el pentru un timp.

Văzându-se acasă la el, a încercat să îl sărute, însă a fost refuzată și i s-a explicat că nu se poate.

Ulterior, Adelina a pus la cale un plan și, după ce soția medicului a fost externată, aceasta a vizitat-o ca să-i spună că soțul ei nu o iubește.

Vizita s-a terminat tragic, Adelina lovind-o pe soție și lăsând-o inconștientă pe podea.

Însă planul ei a fost să însceneze tatălui ei situația în care el, instalator de meserie, să fie chemat pentru lucrare acasă la medic și să pară responsabil de accident.

Lucrurile i-ai ieșit conform planului, iar tatăl ei a intrat în închisoare.

Povești de familie sezonul 2, episodul 58, 18 mai 2022. Când se trage linie, unii oameni au remușcări, iar alții se consideră victime

În final, soția medicului nu decedase, fusese doar foarte mult timp în comă, iar când și-a revenit, a mărturisit totul.

Adelina a început ușor, ușor să-și înșeleagă faptele însă nu le regreta. Se simțea vinovată, dar se considera cumva și o victimă a părinților ei.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 57, 17 mai 2022. Maria, o tânără din provincie, vrea să devină model în București

Se aștepta ca într-o zi totul să iasă la iveală și să fie arestată pentru faptele sale, însă, cumva era împăcată și cu gândul acesta.

În final, Adelina a fost arestată și a plătit pentru tot răul creat.

Povești de familie, sezon 2, episodul 56, 16 mai 2022. Teona și Carina, despre aparențe, lipsuri, familie și fugă... Povești de familie, sezon 2, episodul 59, 19 mai 2022. Dificultățile cu care se confruntă persoanele cu dizabilități la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x