Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 60, 20 mai 2022. Unde duce o ambiție exagerată de a avea o imagine perfectă

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 20 mai 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Povești de familie vine cu un episod despre ambiții duse la extreme care pun viața în pericol | Antena 1

Ediția de azi vine cu povestea Andreei care trece d ela o extremă la alta când vine vorba de imaginea ei. Aceasta vrea neapărat să slăbească brusc și se supune unui efort fizic care o duce la spital, riscând să-și piardă viața.

Povești de familie sezonul 2, episodul 60, 20 mai 2022. Aspectul fizic și presiunea socială vin, câteodată, cu riscul de a ajunge la spital în stare gravă

Este povestea Andreei, o adolescentă care are ceva probleme cu greutatea și vrea să slăbească în timp record, pentru că se apropie ziua sa de naștere.

Aceasta merge la nutriționist și îi este greu să accepte faptul că a slăbi vine la pachet cu anumite reguli de sănătate care nu trebuie ignorate. De altfel, aceasta vrea rezultate rapide și de aici vin multe neplăceri la nivel fizic și emoțional.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 59, 19 mai 2022. Dificultățile cu care se confruntă persoanele cu dizabilități la job

Fata intră într-un ritm alert și tot focusul ei este să slăbească. Astfel, ajunge să se certe cu toată lumea, să nu mai asculte de sfaturile celor din jur și chiar să-și falsifice analizele pentru a face sală la nivel agresiv.

După vizita la nutriționist, aceasta a trebuit să facă anumite analize pentru a putea avea un program de slăbit personalizat.

După ce și-a făcut analizele, care nu i-au ieșit prea bine, având ceva probleme cu tensiunea arterială, împinsă de dorința nebună de a slăbi, Andreea a ignorat total sfaturile nutriționistului și chiar și-a falsificat analizele.

Ulterior, aceasta i-a arătat antrenorului de fitness analizele false pentru a putea începe un program de antrenament agresiv.

În cele din urmă, în timpul antrenamentului, fata a leșinat. Norocul ei a fost că antrenorul a fost prompt și a resuscitat-o la timp, în așteptarea medicilor.

Povești de familie sezonul 2, episodul 60, 20 mai 2022.

După ce s-a trezit pe patul de spital, a devenit conștientă de pericolul la care singură s-a expus și a înșeles că orice lucru trebuie realizat cu răbdare și în condiții sigure de sănătate.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 58, 18 mai 2022. Ce fel de oameni naște violența în familie și lipsa de iubire și afecțiune

Ulterior, și-a organizat petrecerea de ziua ei unde și-a invitat prietenii. Aceștia au avut grijă să o facă să realizeze că nu imaginea fizică este întotdeauna cel mai important lucru și că a trece dintr-o extremă în alta poate veni, uneori, chiar cu prețul propriei vieți.

Povești de familie, sezon 2, episodul 59, 19 mai 2022. Dificultățile cu care se confruntă persoanele cu dizabilități la ... Povești de familie, sezon 2, episodul 61, 23 mai 2022. Tulburările psihice reprezintă, încă, un subiect tabu. Ce soluții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x