Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 8. Ionuț a fost prins în plasa jocurilor de noroc și i-a luat banii surorii sale

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 9 martie 2022.

ionut la masa de poker Galerie
Ionut cade în patima jocurilor de noroc și intră în situații periculoase | Antena 1

Episodul 8 al show-ului vine cu o poveste pe cât de complicată, pe atât de periculoasă, anume, capcana jocurilor de noroc și banii împrumutați pentru a continua jocul.

Personajul principal al ediției este Ionuț, un tânăr adolescent care cade în patima poker-ului și, dacă la început are noroc de câștiguri mari, ulterior intră în necazuri.

Ca în majoritatea cazurilor de gen, la pachet vin amenințări și alte situații adiacente, mai ales că acesta ajunge să-și implice sora și evită să-i dezvăluie adevărul mamei sale.

Sora lui Ionuț, Nadia, a falsificat facturi pentru a-și ajuta fratele

În paralel cu povestea lui Ionuț este povestea surorii sale care urmează să termine liceul și este cea care se ocupă de organizarea petrecerii de absolvire.

Ea este cea căreia îi sunt încredințați banii colegilor de clasă iar când fratele său îi cere să-i împrumute lui banii, cu gândul că va câștiga iar la poker și-i va returna, aceasta cedează presiunilor și-i dă.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 7. Dana reacționează foarte rău la plecarea tatălui ei în Anglia, la muncă

Însă, a doua zi, colegii se gândesc să-i ceară chitanțele pentru plățile făcute, pentru a o ajuta să se organizeze mai bine și să iasă o petrecere cât mai frumoasă, ei neștiind că banii fuseseră deja "amanetați" de către fratele ei.

Iubitul Nadiei vine în ajutor și îi aduce câteva facturi false, pentru a mai câștiga ceva timp, până când fratele ei reușește să returneze banii.

Însă, unul dintre colegi aude discuția dintre ea și iubitul ei și astfel află că nu mai are banii. Acesta o amenință că va spune tot și cere returnarea banilor, altfel o va da pe mâna poliției.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 6, 7 martie 2022. Dragoș și Oana, surprinși dezbrăcați în pat

Nadia se vede nevoită să îi povestească totul mamei sale care își vinde mașina pentru a o ajuta să plătească suma și, la final, aceasta chiar se oferă să le organizeze petrecerea la ea acasă.

Cei doi copii își cer scuze mamei și și-au învățat lecția. Mama lor nu-i ceartă, ci își asumă o parte din vină, explicând că tumultul zilnic al vieții face ca unii dintre părinți să uite că focusul principal trebuie să rămână copiii și ajutorul de care ei au nevoie.

Așadar, îi iartă și, cu vorbă blândă, le spune că toate lucrurile au o rezolvare atât timp cât familia este unită și adevărul nu se ascunde.

De altfel, episodul lasă de înțeles că lucrurile materiale se pot înlocui, dar dezamăgirea rămâne.

Povești de familie, sezon 2, episodul 7. Dana reacționează foarte rău la plecarea tatălui ei în Anglia, la muncă... Povești de familie, sezon 2, episodul 9. Violența domestică prin ochii unor copii. Primele semnale de alarmă nu trebuie ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x