Antena Căutare

Povești de familie - sezonul 2, episodul 36, 18 aprilie 2022. Cum banii pot fi o sursă de intrigi și conflicte de familie

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 18 aprilie 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Povesti de familie vine cu un nou episod cu multe intrigi cu final înșelător | Antena 1

Episodul de astăzi vine cu povestea unei familii cu o situație finaciară foarte stabilă în care adevăruri ținute ascunse au distrus vieți și chiar au cauzat moartea.

Povești de familie, sezon 2,episod 36.În final, tot iertarea aduce liniștea

Personajele principale din poveste sunt două surori vitrege care n au știut de la început că sunt surori și o mamă care nu și-a acceptat niciodată fiica vitregă.

Aceasta voia ca totul să fie pentru fiica ei naturală și a țesut diverse ițe pentru ca cele două să fie întoarse una contra celeilalte.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 35, 15 aprilie 2022. Cum bullying-ul și dieta pot fi foarte periculoase și chiar fatale

Cele două fete nu au știut d ela început că sunt surori. Ele au fost întîi prietene în liceu și ulterior drumurile s-au despărți.

Însă, sora vitregă a aflat că tatăl ei este bogat și a vvenit să-și ceară drepturile . Ulterior, a vrut să se răzbune pe toți și să distruga afacerea familiei.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 34, 14 aprilie 2022. Un compromis salvează o viață dar distruge alta. Ce s-a întâmplat

Inițial a venit să lucreze în compania familiei, după care a fost descoperită de către mama vitregă că vrea să distruga totul și a fost dată afară din firmă.

După toate certurile și tumultul, toate momentele tensionate au fost uitate și iertate și liniștea s-a lăsat peste familie.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x