Căutare Live

Povești de familie - sezonul 2, episodul 34, 14 aprilie 2022. Un compromis salvează o viață dar distruge alta. Ce s-a întâmplat

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 14 aprilie 2022.

Povești de familie vine cu o nouă lecție de viață despre iubire și compromis

Antena 1

Episodul de astăzi al show-ului Povești de familie vine cu o poveste a unui adolescent care este pe punctul de a face închisoare iar bunica lui face un compromis pentru a i se retrage plângerea.

Povești de familie, sezon 2,episod 34. "Dacă îl iubești, accepți să-l lași în pace?"

Este povestea unei adolescente care face parte dintr-o familie bogată care se îndrăgostește de un băiat dintr-o familie săracă, ce locuiește cu bunica lui și cântă pe stradă pentru a mai câștiga ceva bani.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 33. Alis se îndrăgostește de Dorian și amenință că se sinucide. Ce descoperire face apoi

Adolescenta și prietena ei merg la un concert și la întoarcerea acasă sunt atacate de un hoț. Cu puțin timp în urmă, fetele trecuseră pe lângă băiatul care cânta la chitară și i-au lăsat ceva bani.

Ulterior, acesta a fost cel care s-a aflat la momentul potrivit pentru a le salva pe fete de sub mâinile hoțului.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 32. Tudor face un gest neașteptat, de dragul prietenului său. Ce secret alege să ascundă

Acesta, ca un erou și ca un cavaler, le-a condus acasă pentru a se asigura că totul este în ordine, iar una dintre fete s-a îndrăgostit la prima vedere, în timp ce prietena ei îi spunea că el este doar un cerșetor.

După un timp, cei doi au devenit iubiți iar când băiatul a bătut un coleg de școală de-al iubitei sale, acesta a fost pe punctul de a intra în închisoare.

Pentru a-l salva, bunica lui a făcut o înțelegere ca mama colegului agresat să retragă plângerea, însă condiția a fot ca băiatul să nu se mai apropie de iubita lui.

Compromisul a fost făcut între bunica și iubita lui, ambele acceptând asta din iubire pentru el.

Povești de familie, sezon 2, episodul 33. Alis se îndrăgostește de Dorian și amenință că se sinucide. Ce descoperire fac... Povești de familie - sezonul 2, episodul 35, 15 aprilie 2022. Cum bullying-ul și dieta pot fi foarte periculoase și chia...
Ultimele știri
x