Antena Căutare

Povești de familie - sezonul 2, episodul 48. Despre demență și despre cum ne putem ajuta bunicii să ducă boala mai ușor

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 4 mai 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Povești de familie vine azi cu o lecție despre iubirea pentru bunici | Antena 1

Episodul de azi vine cu o poveste pe cât de tristă pe atât de reală. Este povestea unui bunic ce și-a vândut casa pentru a-și ajuta fiul iar ulterior a fost dat afară din casă și ajunge pe străzi, apoi la spital unde este diagnosticat cu demență.

Povești de familie, sezon 2. Bunicul fetelor ajunge pe străzi și este, ulterior salvat dar este diagnosticat cu demență

Este povestea unui cuplu cu două fete care întâmpină grave probleme financiare iar tatăl bărbatului, bunicul, ajunge să-și vândă casa pentru a-și ajuta copilul.

Pentru un timp, bunicul a stat în casa fiului său, însă soția nu a fost de acord.

Ulterior, tatăl fetelor moare într-un accident de tir iar soția acestuia îi cere bunicului să plece din casă fără să-și ia la revedere de la nepoatele sale, pe care le iubește foarte mult.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 47. Ce pericole se ascund în spatele conversațiilor online. Ce a pățit adolescenta Lia

Acesta ajunge pe străzi și își face veacul prin parc unde se crede apărătorul copacilor. Ulterior, nepoatele sale îl găsesc și îl duc la spital unde este diagnosticat cu demență, o boală cu care mulți vârstnici se confruntă.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 46, 02 mai 2022. Când un bărbat este victima violenței domestice

Pentru că nepoatele l-au iubit foarte mult, mama lor a decis saă-l ia înapoi acasă, unde acesta putea primi mai multă grijă.

Povești de familie - sezonul 2, episodul 47. Ce pericole se ascund în spatele conversațiilor online. Ce a pățit adolesc... Povești de familie - sezonul 2, episodul 49. Sarcina în liceu este o problemă gravă când părinții nu oferă sprijinul ne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x