Antena Căutare

Power Couple România, 11 martie 2024. Au ieșit scântei între Cristi Iacob și Radu Siffredi. Ce discuție aprinsă au avut cei doi

Au ieșit scântei între Cristi Iacob și Radu Siffredi în ediția 16 din Power Couple România, de pe 11 martie 2024. După ce s-au îmbrățișat și tratat ca tată și fiu la revenirea în casă, cei doi s-au lansat într-o discuție aprinsă despre fair play și câștigarea Marelui Premiu.

Colaj cu Radu Siffredi și Cristi Iacob la Power Couple România Galerie
Au ieșit scântei între Cristi Iacob și Radu Siffredi în ediția 16 din Power Couple România, de pe 11 martie 2024 | Antena 1

Spiritele s-au încins între concurenți după ce au votat cuplul care se reîntoarce în casa din Malta. Votul strategic al celor rămași în competiție a fost subiect de discuție pentru celelalte echipe care n-au primit a doua șansă la Marele Premiu.

Camerele de filmat au surprins un moment tensionat între Cristi Iacob și Radu Siffredi. Deși aveau o relație de prietenie, cei doi și-au adresat cuvinte grele despre fair play și caștigarea finalei Power Couple România, în ediția 16 de pe 11 martie 2024.

Citește și: Power Couple România, 5 martie 2024. Ceartă cruntă între Anamaria și Tudor Ionescu. Concurentul și-a pierdut controlul: „Hai pa!”

Concurenții nu s-au mai putut abține și au spus tot ce aveau pe suflet, de față cu toată lumea. Nervii și replicile acide au fost nelipsite de pe micile ecrane ale telespectatorilor. Aceștia au dus o discuție aprinsă, cu strigăte.

„De ce, mă? V-a fost frică?!”, a fost întrebarea lui Cristi Iacob care a stârnit reacții dure.

Ce cuvinte și-au adresat Cristi Iacob și Radu Siffredi în ediția 16 din Power Couple România, de pe 11 martie 2024

Radu Siffredi a fost primul care a răspuns la replica fostului său coleg de concurs. Iubitul Oanei Matache a început să vorbească despre fair play, iar actorul și-a spus părerea sinceră despre votul lor din ediția 16 Power Couple România, de pe 11 martie 2024.

„Pe mine m-a aprins așa pentru că nu există fair play în competiția asta!”, i-a zis tânărul.

„Nu există, nu?!”, a răspuns Cristi Iacob, vizibil deranjat.

Radu Siffredi a punctat faptul că cei mai puternici din emisiune până în momentul de față sunt cei care au rămas, fără să fie eliminați: „Competitiv vorbind, doar în Power Couple”.

„Știi ce faci? Îți asumi practic și începi să cauți o logică în faptul că ai ales chestia asta, dar pe bune. Fair play e fair play. Are trei regule, nu mai multe”, a mai adăugat Cristi Iacob.

„Dacă pe ei îi leagă ceva în momentul ăsta, nu sunt doar chestiile pe plus: că au trecut prin aceeași oboseală, prin același efort. Mai există și chestiile care vin și sapă, rod, adică sunt într-o concurență și nimeni dintre ei nu vrea ca celălalt să câștige. Hai să fim fair până la capăt”, a completat soția actorului.

Citește și: Power Couple România, 5 martie 2024. Ceartă și tensiune între Emi și soția lui, Mădălina. Ce și-au reproșat cei doi după probă

Ceilalți concurenți au ascutat cu atenție discuția dintre Cristi Iacob și Radu Siffredi. Printre cei care au intervenit în replicile dure dintre ei se numără și Roxana Blenche.

„Aoleu, dacă mai aud fair play înnebunesc! Fair înseamnă corect, da?! Hai să o luăm așa!”, a evidențiat chef-ul.

„Cred că votul ăsta a născut niște monștrii”, a mărturisit și Emi de la Noaptea Târziu.

„Am simțit că mă uit la două tabere și n-am înțeles de ce pentru că nicio secundă n-am prevăzut treaba asta, că vor exista două tabere: cei întorși cu cei rămași”, a mai spus Daiana Anghel.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 11 martie 2024. Un cuplu s-a reîntors în competiția din Malta. Cine a primit a doua șansă la Marel... Power Couple România, 11 martie 2024. Reacția Oanei Matache când Radu Siffredi a vrut să renunțe la probă. Ce s-a întâmp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x