Antena Căutare

Power Couple România, 5 martie 2024. Ceartă și tensiune între Emi și soția lui, Mădălina. Ce și-au reproșat cei doi după probă

Camerele de filmat au surprins un moment tensionat între Emi și soția lui, Mădălina, după ce au pierdut proba din ediția 14 Power Couple România, de pe 5 martie 2024. Nu s-au mai putut abține și s-a lăsat cu o mulțime de reproșuri.

Colaj cu Mădălina și Emi la Power Couple România în timpul probei cu bebelușul Galerie
Camerele de filmat au surprins un moment tensionat între Emi și soția lui, Mădălina, după ce au pierdut proba din ediția 14 Power Couple România, de pe 5 martie 2024 | Antena 1

Ediția 14 din Power Couple România, de pe 5 martie 2024, a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor momente amuzante, dar și multă tensiune. Emi de la Noaptea Târziu și soția lui, Mădălina, s-au certat după proba „Nani, nani puiul mamei!”.

De data aceasta, băieții au fost puși într-o situație delicată. Aceștia au avut o provocare la care nu se așteptau. Ei au fost puși să facă anumite treburi casnice cu mare atenție să nu trezească bebelușul din pătuț.

Unii s-au descurcat de minune la această misiune, în timp ce alții au dat-o în bară. Printre aceștia se numără Emi de la Noaptea Târziu care a făcut zgomot puternic de cinci ori, iar copilul a început să plângă.

Citește și: Power Couple România, 4 martie 2024. Anamaria Ionescu a citit prima scrisoare de dragoste de la Tudor Ionescu. Ce a emoționat-o

Dani Oțil i-a anunțat pe concurenți că timpul este limitat, iar trezirea de cinci ori a bebelușului înseamnă că proba este pierdută. Deși a încercat să fie cât de silențios pare, se pare că iubitul Mădălinei nu se pricepe să facă liniște.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în cuplul celor doi atunci când Emi de la Noaptea Târziu a făcut cele cinci greșeli, lucru care a înfuriat-o foarte tare pe Mădălina. Concurenta nu s-a mai putut abține și a reacționat dur.

Emi și Mădălina, reproșuri după proba bebelușului din ediția 14 Power Couple România de pe 5 martie 2024

Nervii au pus stăpânire pe cei doi când și-au dat seama că au pierdut proba pe ultima sută de metri. Așadar, reproșurile și replicile acide nu au întârziat să apară în ediția 14 din Power Couple România de pe 5 martie 2024.

„Ce mai era de făcut? Ăsta era finalul?”, a întrebat concurentul.

„Să aprinzi lumânarea!”, i-a răspuns Mădălina.

„Și de ce m-ai trimis acolo?”, a mai strigat Emi de la Noaptea Târziu.

„Păi nu te-am trimis acolo! Ți-am zis să aprinzi lumânarea. Ți-am spus că e aici, uite-o!”, a completat tânăra.

Concurentul a încercat să-i demonstreze partenerei sale că provocarea oricum era pierdută deoarece făcea zgomot atunci când aprindea chibritul.

„Unde se auzea? Că o aprindeai încet!”, i-a mai zis Mădălina.

„Asta e! Tu chiar ai avut toate informațiile!”, a mai adăugat ea.

Citește și: Power Couple România, 4 martie 2024. Daiana Anghel s-a enervat pe Sorin Gonțea după proba fetelor. Ce au filmat camerele

Reproșurile Mădălina l-a scos din minți pe Emi. Astfel, acesta a început să se certe cu partenera lui: „Ok, fă-o tu să vezi cum e și cum plânge ăla din orice! Am făcut tot ce mi-ai spus să fac, ce informații n-am adunat? Asta e! Ce să zic? (...) Ai spus că mai aveam mult, m-am grăbit. M-am mișcat încet pentru că nu știam câte chestii sunt de făcut”

Concurenta a fost prima care a cedat în situația plină de tensiune: „În fine, hai las-o! Foarte bine ai făcut. Nu aveam voie să îți dau nicio altă informații despre probă”.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 5 martie 2024. Radu Siffredi, gest neașteptat în timpul probei. Ce a făcut pentru un bebeluș... Power Couple România, 5 martie 2024. Ceartă cruntă între Anamaria și Tudor Ionescu. Concurentul și-a pierdut controlul: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x