Antena Căutare

Power Couple România, 11 martie 2024. Daiana Anghel și Sorin Gonțea, momente tensionate la probă. De ce a intervenit Dani Oțil

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au trecut prin momente tensionate la proba „Mă înec în dragostea ta” din ediția 16 Power Couple România, de pe 11 martie 2024. Dani Oțil s-a văzut nevoit să intervină.

Colaj cu Daiana Anghel și Sorin Gonțea la Power Couple România supărați Galerie
Daiana Anghel și Sorin Gonțea au trecut prin momente tensionate la proba „Mă înec în dragostea ta” din ediția 16 Power Couple România, de pe 11 martie 2024 | Antena 1

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au trecut prin clipe dificile în ediția 16 din Power Couple România de pe 11 martie 2024. Odată cu revenirea în concurs, cei doi au fost luați prin surprindere de proba „Mă înec în dragostea ta”.

Așa cum au obișnuit publicul, momentele tensionate și replicile acide dintre ei nu au întârziat să apară. Încă de când s-a întors la vila din Malta, concurenta a dezvăluit că se confruntă cu o durere mare de spate.

Deși a revenit în competiție cu o problemă de sănătate, Daiana Anghel a făcut tot ce a putut pentru a încerca să câștige prima provocare din etapa finală. Mai mult, și lui Sorin Gonțea i-a fost greu să se scufunde în butoiul plin cu apă.

Citește și: Power Couple România, 6 martie 2024. Daiana Anghel a răbufnit și a dat cărțile pe față după proba cuplurilor. Ce i-a zis soțului

Când a văzut cât de greu le este celor doi să ducă până la final misiunea, Dani Oțil a intervenit și a încercat să dea câteva sfaturi. În ciuda eforturilor depuse, nervii și presiunea și-au pus amprenta asupra lor.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea, clipe tensionate în timpul probei din ediția 16 Power Couple România de pe 11 martie 2024

Camerele de filmat l-au surprins pe Sorin Gonțea epuizat în ediția 16 din Power Couple România de pe 11 martie 2024. Concurentul i-a dezvăluit soției în nenumărate rânduri că nu poate să se scufunde mai mult în butoi.

„Mă înec!”, a strigat el la Daiana Anghel.

Concurenta nu a stat prea mult pe gânduri și a încercat să-i ofere o serie de instrucțiuni clare pentru a-l face să o ridice mai mult în dreptul panoului cu emoticoane: „Trage-te de picioare! Nu trebuie să intri cu capul în apă. Trage de fund în jos acum! Fără cap!”.

„Nu pot! Tu nu poți să înțelegi că nu pot”, a repetat el.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au pierdut foarte mult timp din probă în timp ce încercau să găsească o soluție pentru a continua. Soția chef-ului și-a păstrat calmul până într-un anumit punct al discuției: „Te rog să mă asculți! Toți au urlat că nu pot”.

Citește și: Power Couple România, 4 martie 2024. Daiana Anghel a făcut senzație cu mișcările sale de Shakira. Cum a dansat la petrecere

„Nu îți poți regla respirația când ești cu capul în jos și încerci să faci un minim de efort. E foarte greu să tragi aer în tine și să te scufunzi!”, a mai adăugat concurentul.

Chiar dacă a fost încurajat de parteneră, Sorin Gonțea a ajuns la capătul puterilor și a fost la un pas să cedeze. Reacția lui a enervat-o foarte tare pe Daiana Anghel, care nu și-a mai putut controla nervii și a început să țipe la soțul ei.

„Simțeam că îmi explodează capul, efectiv vedeam puncte negre! Am amețit, nu mai pot”, a descris concurentul experiența trăită.

Văzând situația în care se află Sorin Gonțea, Dani Oțil a intervenit și l-a întrebat dacă oprește proba.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 11 martie 2024. Reacția Oanei Matache când Radu Siffredi a vrut să renunțe la probă. Ce s-a întâmp... Power Couple România, 11 martie 2024. Ce dezvăluiri emoționante a făcut Emi de la Noaptea Târziu despre greutățile din l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x