Antena Căutare

Power Couple România, 4 martie 2024. Daiana Anghel s-a enervat pe Sorin Gonțea după proba fetelor. Ce au filmat camerele

Daiana Anghel s-a enervat foarte tare pe soțul ei, Sorin Gonțea, după proba fetelor din ediția 13 Power Couple România de pe 4 martie 2024. Amenințările pe care le-a lansat către partenerul său au fost auzite și de colegi.

Colaj cu Daiana Anghel nervoasă pe Sorin Gonțea la Power Couple România Galerie
Daiana Anghel s-a enervat foarte tare pe soțul ei, Sorin Gonțea, după proba fetelor din ediția 13 Power Couple România de pe 4 martie 2024 | Antena 1

Spiritele s-au încins în vila din Malta după proba fetelor din ediția 13 Power Couple România de pe 4 martie 2024. Daiana Anghel și-a stăpânit cu greu nervii, având o reacție neașteptată față de Sorin Gonțea.

Prima provocare din etapa cinci a concursului le-a dat mari bătăi de cap concurenților. S-a lăsat cu reacții nervoase, situații tensionate și accidentări grave. De asemenea, cuplurile au pierdut sume uriașe de bani la această misiune.

Sosit în fața perechilor de vedete, Dani Oțil a ținut să-i întrebe despre cum li s-a părut proba pe care au avut-o de îndeplinit astăzi. Sorin Gonțea a fost primul care și-a spus părerea, însă un detaliu a scos-o din minți pe soția lui.

Citește și: Power Couple România, 26 februarie 2024. Sorin Gonțea, gest demn de filmele romantice. Ce a făcut pentru Daiana Anghel, după probă

„Deci roagă-te la toți Sfinții care te apără pe lumea asta să nu fim pe ultimul loc. Cel mai prost moment ți-ai ales să mă provoci”, i-a spus Daiana Anghel.

Cum au reacționat colegii de competiție când Daiana Anghel și-a descărcat nervii pe Sorin Gonțea în ediția 13 din Power Couple România de pe 4 martie 2024

Tensiunile dintre Sorin Gonțea și Daiana Anghel au fost observate rapid de colegii din competiție. Aceștia și-au stăpâni cu greu hohotele de râs atunci când chef-ul a început să vorbească, iar soția lui îl privea cu atenție.

„Am și eu trei zile pe lună când sunt vârcolac, s-a nimerit asta să fie una din ele. Să ai strategia de a depinde dacă fac restul sau nu proba este o strategie foarte proastă. Mie nu-mi place să depind de chestia asta”, a mărturisit concurenta.

„Cine îi lasă pe ei să investească? De ce acest format le dă lor dreptul de a investi? Că uite așa prin investițiile lor au mai plecat echipe din show-ul ăsta, s-au dus ei să investească și au investit de...”, a mai adăugat ea vizibil nervoasă.

Emi și Radu Siffredi au sărit în apărarea lui Sorin Gonțea. Aceștia au încercat să-i spună Daianei Anghel că nu este vina partenerului său pentru că nu a investit suficient. Au specificat că nu avea de unde să știe că soția lui se va descurca atât de bine pe banda rulantă.

„So, te aștept la o FIFA dacă te dă afară”, a spus Cosmin Natanticu în glumă.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Daiana Anghel, momente de groază și panică la proba „Te iubesc așa cum ești!”

„A văzut în probele anterioare că am un echilibru de pasăre Phoenix, însă nu s-a așteptat ca eu astăzi să mă descurc bine pe bandă. Astăzi trebuia să te duci la un 800 - 900”, a mai adăugat Daiana Anghel.

Dani Oțil a intervenit în discuția tensionată și a menționat că soția lui Sorin Gonțea are un pic de dreptate: „Suntem în săptămâna cinci, nu mai sunt multe investiții pe Daiana și forțele ei. Cred că asta ar fi fost cam penultima șansă”.

„Îmi place de Sorin, mă agită Daiana!”, a evidențiat Radu Siffredi.

„Nu mai zic că te crăp dacă suntem pe ultimul loc astăzi. Ne-ai supus absolut prostește unui risc inutil! N-ai gândit-o, este foarte simplu”, au mai fost replicile sure ale concurentei.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 4 martie 2024. Anamaria Ionescu a cedat după o probă. A fost la un pas de solicitarea asistenței m... Ediția de aseară Power Couple România – La bine și la greu, lider de audiență. Diseară, un cuplu are parte de o ceartă f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x